Naravno:) Ides autoputem, startujes stopericu, nakon 1km zaustavis stopericu i vidis na skali kojom si isao brzinom. Znaci ako vozis 60km na sat, jedan km ces preci za 60sek. Kapito :)
Printable View
Odlicno izgleda na kozi!
Ja bi si za njega uzeo i deployant buckle da ga jos malo digne!Odlican sat,sad kad si ga regulirao je nenadmasan.
Super je na kozi ,ja bi mozda neku "sportskiju" narukvicu stavio ali i ova je ok,sto se preciznosti tice mislim da je svaki komentar suvisan .
Razumem tvoju strast ali ja se ne bi u opste uzbudjivao da li je jedna ili 5sek, sam osecaj da nosim nesto o cemu sam dugo mastao bi mi bio dovoljan.
Da, cak se i mojoj zeni svidja:) kaze da je elegantna. Gledamo juce film Amerikanac sa Klunijem, i ja se nakasljem svaki put kad mu je sat u krupnom planu, naravno nosi Speedy Pro, i kad je jedan kadar bio u krupnom planu, samo sat, pita ona Jel to tvoj sat, bas lici:) Rekoh da jeste:) Zene, a kazu da mi ne primecujemo detalje:) Inace pored Klunija sat se u filmu najvise i pojavljuje, a film je meni bar, odlican, mnogima se ne svidja, meni je kao pozorisna predstava, a volem pozoriste:) Inace nakon dva dana merenja sad je -6sec sto je i dalje dobro, znaci -3 na dan. Pitacu casovnicara dal da ga ostavim tako ili treba da se ubrza malo. Pozz i hvala na komplimentima
Ma daj Nikola, ostavi više taj sat na miru i pusti ga da radi ono za šta je i namenjen. :p Tri sekunde na dan je fenomenalna vrednost i ne vidim potrebu da se dodatno podešava sat.
Uzgred, odlično izgleda na novoj narukvici. :)
Pozdrav
Hvala, hvala, necu ga dirati sigurno vise ako ostane ovako. Jeste lepa ova narukvica ali ja trazim neku kvalitetnu shark skin, nema ih mnogo u NS
Ma u NSu je ponuda stvarno siromašna, svi uglavnom drže jedno te iste a nešto kvalitetnije od poznatijih proizvođača nema ni u najavi. :(
Prilog 3907
Evo za moj jubilarni 200ti post. Hvala vam na strpljenju i poverenju koje ste mi ukazali. S postovanjem Nikola Loncar :)
Hvala tebi na trudu da i ostlim članovima foruma omočućiš uživanje u tom legendarnom satu. Želim ti da te još puno godina pouzdano služi.