Lepa kopča! :D
Hajde postavi par slika sata sa prednje strane ili na zglobu da vidim kako mu stoji ta koža! :unsure:
Printable View
Lepa kopča! :D
Hajde postavi par slika sata sa prednje strane ili na zglobu da vidim kako mu stoji ta koža! :unsure:
Prilog 6188Prilog 6189Prilog 6190Prilog 6191Prilog 6192
Vasa zelja je za mene zapovest....:ciao:
O konačno neko ko sluša moderatora a ne ko onaj mali zmaj što samo provocira. :lol:
Pa i ne izgleda tako loše kako sam mislio! :) Mada mislim da bi bolje legla neka kroko kožna narukvica ili barem neka sa belim koncem.
Pa ne izgleda ......:)
Zanimljiva prica kako je Omega pokusala da unapredi legendu, a N.A.S.A je rekla,ne uredu je :) Sama ta legenda oko Speedmaster Pro dobija na znacaju time sto nije pravljen po narudzbini, nego je sam po sebi bio nepobediv u to vreme i jos uvek je.
Exclusive: An Interview With Pierre Chopard, Leader of the Omega Speedmaster AlaskaProject - Blog - HODINKEE
Na ovom linku mozete procitati koji sve testovi su bili vrseni, koji su sve satovi bili testirani,koji satovi su pali na testu i zasto. Uglavnom su to sve satovi renomiranih proizvodjaca. Medju zanimljivim modelima je i Rolex Daytona koja je nekoliko puta stala prilikom testu.
Omega Speedmaster at NASA
Nije los link, ima dosta o professional-u, a i o x-33
OMEGA Speedmaster Professional -- EE -- Expedition Exchange Incorporated
Ne da nije los nego je najkompletniji koji sam video. Odlicno...
:top: Speedmaster Professional
:)
ahhhhh da mi je jedan SPEEEEDMASTER-PROFESSIONAL:banghead: