re: Sat Omega Speedmaster Professional
Da li se slažete da napravimo jedno, možda nepotrebno glasanje, kojeg bi ste pre uzeli, 3573.50.00 model kao što ima Nikola sa safirnim staklom i providnim poklopcem ili 3570.50.00, autentičan modela kakav je išao na mesec? Možda malo glupo, ali eto mene bi to mučilo kad bih sad imao mogućnosti da uzmem speedmaster-a...:D
Dugo sam bio pristalica 3570...., ali u poslednje vreme mislim da je 3573..... pravi! Razlog? Lemania ne treba da se skriva vec da bude stalno na oku, cista lepota :man_in_love:
A što ne otvorite novu temu sa ovim pitanjem? :)
Anketa i nastavak diskusije 3573.50.00 vs 3570.50.00 --> http://www.svetsatova.com/forum/f89/...Dega-2777.html
@d1d
Jok,ne brišemo ovu poruku iz prostog razloga što je ovo zanimljiva informacija,a i jedna OT poruka je k'o nijedna ali ostale su kaputt!
Sad tek videh ovu tvoju tacku...pa super je info stvarno, nisam to znao, hvala ti
Nikola kada si kupovao sat jesi li razmisljao o braon verziji?? Nikad mi on nije padao na pamet dok ga nisam uzivo video.
Njega sam prvog stavio na ruku, jer su samo njega imali u Identico. Hmmm, ne znam, sto da ne. Vidim da je prilicno cenjen taj model na WUS
Isti sam i ja gledao u Identicu, mnogo lep sat ali cini mi se da su cenu digli u ..... (vazduh)
U poslednje vreme nesto cesto mislim o toj braon verziji.
Brine me ta tvoja " boles' " :pleasantry: prema pro-u, da nije zarazno?? :afraid:
Prilog 6185Prilog 6186Prilog 6187
Sta kazete na kopcu. Danas sam je nabavio kod mog casovnicara:no:
E,sad je kompletan:yes4: Odlično!