Model mi se dopada, ali ovaj kaiš mi je baš BZVZ!
Nikako mi se ne dopada ta isprepletana koža. Možda bi izgledao mnogo bolje sa metalnom narukvicom... Šta vi mislite po pitanju ovog "detalja"?
Model mi se dopada, ali ovaj kaiš mi je baš BZVZ!
Nikako mi se ne dopada ta isprepletana koža. Možda bi izgledao mnogo bolje sa metalnom narukvicom... Šta vi mislite po pitanju ovog "detalja"?
Po meni ne bi izgledao nikako sa metalnom. Lici na Bundeswehr, pa posto ni njemu ne stoji, mislim da ne bi ni ovde.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Ova koza mi se mnogo dopada mada bi mu i crni metal lepo stajao.
Sto se tice kaisa to je stvar licnog ukusa.Mislim da bi uz njega dobro isla neka kvalitetna silikonska narukvica ili kozna handmade,NATO.Ima more mogucih opcija.Najbolje da imas dve pa samo menjas.Samo sto mu je cena prava sitnica!
Sad baš gledam nešto po netu, i Helson Skindiver chrono je "pozajmio" dosta od izgleda ovog JLC.
Na ovaj sat je greh staviti ovakvu narukvicu,odvratno izgleda,treba staviti metalnu,pa da se ajkule i ostale morske nemani poplase kada primete sat.
E da je meni kupit ovaj sat lako bi se ja odlucio za narukvicu, salim se, meni je ok ovako sa koznom, doduse nije ni bas klasicni diver pa moze da ide na kozi
Bookmarks sajtovi