Videh ga na prodaju ovde:
Nakit, satovi i dragocenosti : Breitling Geneve,original, - ID 1620795 - Kupujem Prodajem
Vrednost je nezahvalno procenjivati, znam da sam ga vidjao da ide na ebay na aukcijama od 500-800$, zavisi od aukcije do aukcije. Za kupovinu odmah imas ga na Rare Breitling Chronograph Top Time Watch | eBay
Licno mislim da ne vredi preko 500e ali to je moja procena, mozda bi neko dao i 10.000 eur. Misljenje baziram na starosti, ceni odrzavanja i kretanju po aukcijama na ebay. A i iskreno, vizuelno mi nije preterano dopadljiv tako da sa msurovo objektivanMozda kad napunim 80 ce mi biti prijemciviji. Takodje, mehanizam nije za padanje u nesvest i cene perfektnih satova nepoznatijih proizvodjaca idu oko 200-250$ sa tim mehanizmom. Nek bude da znak breitling vredi jos toliko (a pitanje je jer dizajn uopste nije prepoznatljiv)
Inace ima Venus 188 mehanizam a sat je iz 60-tih godina. Evo i malo vise o mehanizmu:
http://hiro.alliancehorlogere.com/st...4/Venus188.pdf
Registracija
Help

LinkBack URL
About LinkBacks
Mozda kad napunim 80 ce mi biti prijemciviji. Takodje, mehanizam nije za padanje u nesvest i cene perfektnih satova nepoznatijih proizvodjaca idu oko 200-250$ sa tim mehanizmom. Nek bude da znak breitling vredi jos toliko (a pitanje je jer dizajn uopste nije prepoznatljiv)

Odgovor sa citatom
Bookmarks sajtovi