Since 1952, Superocean stvorio među ronioci satova odličnu reputaciju. Na primer, funkcije hronografa verzija sa izuzetnim tehničkim karakteristikama. Kao pravi instrument jezera u Super okean Hronograf je vodootporan do 500 metara i izuzetno jaka bezbednosti regulator efikasno štiti od uticaja. Ovom uređaju je neophodna bezbednost zvoni pre nego što Zavrtanje ručka operacije. Zahvaljujući uberdiminsionierten (ne znam kako da prevedem) )pokazivač i kao sa svim modelima Breitling, anti refleksnim na obe strane stoji Spahirglases Hronograf Superocean ne samo kroz odličnu čitljivost. Chrono Superocean je opremljen sa posebnim verzija Breitling kalibra 13, koji kontroliše dan i datum ekranu. Ovaj robustan, precizan i pouzdan rad oseća svuda u svom elementu "- na kopnu, vazduhu i sada je pod vodom. moj je
![]()
Registracija
Help

2Likes
LinkBack URL
About LinkBacks
) )pokazivač i kao sa svim modelima Breitling, anti refleksnim na obe strane stoji Spahirglases Hronograf Superocean ne samo kroz odličnu čitljivost. Chrono Superocean je opremljen sa posebnim verzija Breitling kalibra 13, koji kontroliše dan i datum ekranu. Ovaj robustan, precizan i pouzdan rad oseća svuda u svom elementu "- na kopnu, vazduhu i sada je pod vodom. moj je 

Odgovor sa citatom
Bookmarks sajtovi