Vladimire dobro dosao na forum.
Za bilo kakav komentar ili procenu sata potrebno je postaviti drasticno kvalitetnije fotografije prednje i zadnje strane sata kao i mehanizma.
Inace, ne pamtim kada je nekome na forumu dzepni sat procenjen na hiljadu evra. Retki su takvi satovi.
Poslednja ispravka: skydrummer (16.6.2016. u 16:27)
Pozdrav,
Da li neko može da mi pomogne oko procene sata Patek Philipp, ref. 600/2.
Kupljen u Karaasu, Venecuela, preko firme Serpico y laino. Sat je od 18-to karatnog zlata, sa orginalnom kutijo u odličnom stanju.
Hvala.
Alex 015, ako ne prdstavlja velik problem, volio bih vidjeti fotku patkovog stroja.
Pozdrav svima. Imam jedan dzepni sat, longines sdz, pa me zanima na osnovu slika, koja bi mu vrednost bila? U jednoj casovnicarskoj radnji su mi nudili 3.000 dinara da ga dam u delove. Na satu jeste ostecen cifer, ali sat radi. Evo i slika.
Zaboravite na prodaju ako možete sačuvajte si taj sat pošto ide. To je skoro najstariji model Longinesa koji je željeznica koristila jako lijepo je očuvana gravura na poklopcu i po mom sat treba sačuvat takvim kakav jest jer po mom vrijedi puno više od 100€ koliko bi trenutno mogli dobiti zanj.
Hvala vam mnogo na odgovoru i proceni. Nego, vidim da je je serijski broj ugraviran na spoljnom i unutrasnjem poklopcu identican, i po nekoj tabeli longines-a, datira iz perioda 1901-1904. Znsci li to i da je mehanizam iz tog perioda?
Bookmarks sajtovi