Što se tiče Milana T. Stefanovića koliko sam čitao to je bio kraljevski urar koji je mogao zbog svoje reputacije na cifere i mehanizme dobivat pečate s svojim potpisom,on je bio Longinesov zastupnik,zastupnik Zenitha bio je Petković a u Zagrebu za Zenith Vasić.Tako da se danas da naći satova s njihovim potpisima na ciferima.
Tu sam preveo stranicu gdje pišu o ovom Longinesu pa uživajte.Ako sam nešto pogrešno napisao ispravite me.
Longines Veliki SS 38mm Rijetke Model "srpskih Army Corps", ca.1939
■ Model / Godina: Longines Veliki Staybrite 38mm Rijetke Model Drugog svjetskog rata srpske vojske korpusa ca.1939
■ Kretanje: Potpisan priručnik navijanje 15 draguljarskim Longines kalibra 15.26 (# 5788987)
■ Funkcije: sati, minute, sekunde podružnica (potopljen mali brojevi).
■ Case: Nehrđajući čelik (Staybrite) slučaj s dodatka na dnu (# 5693233 i 47 gravirana); Prednji press-u ravnoj ploči; Izvorni posebne proširene krunu.
■ Crystal / Dial: akril kristal, Tvornica Izvorni crni brojčanik, ravnomjerno i prirodno blijedi u boji čokolade s nekim starijim maraka. Vrlo lijepo vintage dial izgled. Ruke su također originalni na sat. To je "Coat-of-Arms Kraljevine Srba, Hrvata i Slovenaca (Kraljevina SHS)" ispisuju iznad Longines oznaka, ispod Longines ima prodavača potpis "Milan T. Stefanovich" i pod tim "Beograd" (Beograd ) napisana na srpskom.
■ Pogledajte Veličina: Promjer je cca. 38mm w / o kruna; Lug Lug do 46mm, širina 18mm Band.
■ Remen / Band: Brown kožni remen.
■ Pokretanje Stanje: Gledajte u dobrom stanju sa sustavom (samo ispitalo dana lip, 2009)
■ Ukupno stanje: vrlo dobra za svoje doba.
N napomene:
Vojni Longines označena grbom na Long-Gone, istočne europske monarhije - Neki od najvećih satova u povijesti započeo s vojne svrhe, a mi smo je izloženo više od nekoliko. Danas je pronaći vrlo stara i vrlo zanimljiva Longines iz naroda koji više ne postoji.
Ovaj 1939 Longines je potpisan sa grbom iz zemlje zove Kraljevina Srba, Hrvata i Slovenaca, više uobičajeno poznat kao Kraljevine Jugoslavije. Ono što je zanimljivo je da je ispod grba, ovaj sat je također potpisan od strane ovlaštenog dobavljača, Milan T. Stefanovich "i pod koji je" Beograd "(Beograd) pisani na srpskom.
Otkrili smo puno vojnih satova, ali nitko se iz naroda koji je mired u toliko kontroverzi. Uostalom, Kraljevina Srba, Hrvata i Slovenaca je prošao kroz desetak građanskih ratova i dijeli od različitih ozbiljnost. U stvari, kraljevstvo čiji je grb nalazi na brojčaniku ovog Longines sada je podijeljena u sedam jedinstvenih i neovisna država (Slovenija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Srbija, Kosovo, Crna Gora i Republika Makedonija).
Ova berba Longines je veličine 38mm i na brojčanik je posve originalno i netaknuta. Ova vojna kuriozitet također zadržava originalni ruke koje su sada više od 70 godina. Vi jednostavno ne vidite satova kao što je ovaj, pa ako ste zainteresirani za posjedovanje komad istočne europske povijesti.
(Info. od:
)
Longines ** kalibra 15,26 - Priručnik navijanje, anti-magnetski (baza pokret ca.1911, dizajniran za lovca sat slučaju džep), potpisao je Longines, brojevima 5788987 (proizvodi na 1939), pozlaćen, veličine 34 mm, 15 dragulja, 18000 vph; ravnotežu kotača s vijcima.
■ Molimo Vas da nam se obratite putem e-maila: owc@oldwatch.club.tw
Poništi uređivanja
Registracija
Help

22Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovor sa citatom
Bookmarks sajtovi