Interesuje me nešto više o džepnom satu Urech ( 17 rubis, incabloc ) kvalitet, cena.Star je tridesetak godina,stajao je dugo .
Interesuje me nešto više o džepnom satu Urech ( 17 rubis, incabloc ) kvalitet, cena.Star je tridesetak godina,stajao je dugo .
Slike sata, mehanizma i detaljne oznake su neophodne, bez toga je isto kao da si postavio zanima me misljenje o Mercedesu 15god staromimam i ja jednog Urecha, rucnog...postavi slike
![]()
Sat mi je uspomena, stoji u vitrini slučajno sam ga video i zanima me orijentaciona vrednost, a ne precizna cena. ne vidim kako da dodjem do mehanizma,a evo nekoliko fotografija sata. Inače godinama nije radio ali nekoliko dana ga navijam i radi precizno. Jedino kada se pritisne točkić za navijanje poklopac neće da odskoči već mu treba mala pomoć noktom.![]()
Slika mehanizma bila bi super pomoć ovako bez nje mogu reći da sat vrijedi nekih 50-100€.Sve više informacija tek kad vidim slike mehanizma!
Lp!
Evo nekako sam uspeo da otvorim poklopac i šaljem vam 3 fotografije mehanizma. Unutra su neki natpisi, nadam se da će se videti na uvećanim fotografijama, a pretpostavljam da ste vi časovničar pa ćete se snaći. Hvala vam puno i na dosadašnjem trudu. Usput da li je marka Urech zastupljena šire i koliko ako ste upoznati ?![]()
Kako god sam napisao tako se na kraju i ispostavilo!Mehanizam je obični a ime brenda sata mi nije baš poznat,tako da sat vrijedi nekih 50-100€.Al to ne znači da ćete toliko moći dobiti za sat.Najbolje ga je ne prodavat tad je najvrijedniji.
Inače da rečem nisam časovničar kako mi kažemo urar,volim taj zanat i volio bih se naći u njemu al za sada sam samo zaljubljenik u đepne satove i vojne satove.
Lp!
Uvijek na usluzi kad treba pomoć oko đepnih satova!
Lp!
Bookmarks sajtovi