jelenadr wrote:
Prvi put sam na forumu, odusevljena sam sto postoji ovakvo mesto jer zaista ne znam koga bih, iz svoje okoline, pitala za savet.
Vec dugo se pripremam da, najzad, kupim neki malo bolji sat, do sada sam imala samo modne satove, nizeg cenovnog ranga. Nasla sam na sajtu jomashop sat koji mi se dopada pa me zanima vase strucnije misljenje o njemu i odnosu cena/kvalitet. Sta bih uopste mogla jos da gledam, spremna sam da dam 1000-1500$.
Sat je Omega Constellation Quadra Mini Ladies Watch 1835.76.56
Unapred hvala, Jelena
Jelena, taj sat simpatično izgleda ali po mom mišljenju nije preterano ubedljiv/upadljiv, drugim rečima nema izražen karakter, već izgleda kao većina mnogo jefinijih satova.
Da li ti se sviđaju Movado satovi, oni su definitivno drugačiji od ostalih i ljudi ih ili mrze ili obožavaju? Recimo sledeći:

http://www.jomashop.com/movado-museu...h-0605652.html

Inače potpuno beli satovi su u modi, a ona oznaka na poziciji '12 sati' je od rodijuma, što doprinosi luksuznoj noti ovih satova.

Takođe me zanima da li je taj budžet koji si navela definitivno u dolarima, čisto da ne bude nesporazuma, to je oko 700-1100 EUR?

Takođe bih te zamolio da otvoriš zasebnu temu za ovo pitanje, a ja ću prekopirati našu komunikaciju.

Pozdrav,
V.S.