Prikaz rezultata 1 do 6 od ukupno 6
Like Tree4Likes
  • 2 Post By
  • 1 Post By Prolaznik
  • 1 Post By arch_m

tema: Graff Watches – drago kamenje i satovi

Hybrid View

Istaknuti član Avatar korisnika piksi
    Član od
    9.7.2014.
    Lajkovi
    29468
    Reputacioni uticaj
    693

Određen forumom Re: Graff Watches – drago kamenje i satovi

Nisam uspeo da pronađem ko proizvodi mehanizme, jako malo ima podataka o tome. Podaci do kojih sam došao, dosta su konfuzni, na nekoliko mesta čak je navedeno da proizvode sopstvene mehanizme. Dok nisam pronašao intervju sa direktorom firme koji je izjavio da im nije u planu razvoj sopstvenih kalibara bio sam u nedoumici.

"Today, Graff Luxury Watches boasts five proprietary movements, all designed and constructed and built exclusively in Geneva. Is the next step to create an in-house movement?

We are a jewelry company before being a watch company. The watch company is doing very well. We are having more success with it. But there are many, many, advantages in doing what we do. We can study different movements with different workshops, different companies, which are very reputable and work with brands such as Cartier, Patek Philippe. So those talents are huge assets to us. If you have a big boat, like a tanker, you would need 100 kilometers to change course. We are a speedboat, and in doing this we can adapt very quickly, and make special orders, which we do about 10 times a year. So we need that flexibility. This is maybe one of the reasons for our project’s success. What we have realized in six years, nobody has done before."

One-On-One With Graff Luxury Watches CEO Michel Pitteloud - Luxury Watch Trends 2016 - Baselworld SIHH Watch News

Stariji član Avatar korisnika Prolaznik
    Član od
    29.5.2012.
    Lajkovi
    1338
    Reputacioni uticaj
    16

Nisu ludi ovi iz Graffa.. napravili bas ono sto treba bahatim i iskompleksiranim milionerima iz Pekinga.. kiceraj sa 29 dijamanata uzduz i popreko, malo tozla, a unutra najverovatnije Miyota. Sve ce ovo azijsko trziste da proguta, ne moraju ni da prodaju u evropi, opet ce biti u debelom plusu.

Jedino mi se svidja MasterGraff, al mislim da vidim jedan dijamantic u krunici sa strane
    Vladimir NS likes this.

Član Avatar korisnika tihomirov
    Član od
    31.10.2014.
    Lajkovi
    2818
    Reputacioni uticaj
    190

Lajk za trud i uloženo vrijeme. Mišljenja sam da i ovakva vrsta satova zaslužuje predstavljanje na ovom forumu, ipak što se tiče samih satova...no comment.

Stariji član Avatar korisnika arch_m
    Član od
    6.9.2014.
    Lajkovi
    1985
    Reputacioni uticaj
    125

Strava i uzas postmoderne...

Inace, Boki, hvala na trudu... sto rece tihomirov, i ovakva konzumersiticka praznjenja zasluzuju da ih se - u mom slucaju, makar i s gadjenjem - pregleda, ako nisa, da se vidi dokle ide ta groteska covjekovog robovanja kamenju i slicnim cudima, te odsustva svake mjere i stila... Inace, ono sareno cudo s kvarcnim mehanizmom je prekucalo temu...
    Poslednja ispravka: arch_m (29.9.2016. u 13:21)
    Prolaznik likes this.
    Он сказал: "Поехали!"

Bookmarks sajtovi

Vaš status

• Ne možete postavljati teme
  • Ne možete odgovarati na poruke
  • Ne možete slati priloge uz poruke
  • Ne možete prepravljati svoje poruke
  •