Prikaz rezultata 1 do 6 od ukupno 6
Like Tree4Likes
  • 4 Post By popovac 76

tema: Zeno - Watch Basel

Hybrid View

Mlađi član Avatar korisnika aresMD
    Član od
    14.6.2012.
    Lajkovi
    17
    Reputacioni uticaj
    14

Određen forumom Re: Zeno - Watch Basel

Citat fotopetar kaže: Pregled poruke
    Pa što moraš znati o Zenu.To je jedna mala urarska firma s oko 20-ak zaposlenih.Satove koje prodaju proizvode tako da kupuju dijelove kod švicarskih proizvođača na veliko i onda sklapaju satove,koristeći svoj dizajn pri izradi cifera i kućišta satova.Moglo bi se reći jedan modni brend koji ima lijepih pilot i ronilačkih satova (ali i ostalih tipova).
    Imao sam neko vrijeme Zena pilota i mogu reći sve naj o njemu,ali ni cijena takvog sata nije mala,chrono automatic verzija poput mog je sata u dućanu 2 tisuće €.
    Ujedno ne znam kakav ćeš njihov sat tražit,al na Portalu satova jedan pilot Zeno trenutno je u prodaji za nekih 600 €.Ako tražiš takav model idealna je prilika.Crni cifer,chrono,luminacija...
    Ovo je bivši moj Zeno Portal Satova - Forum - Pogledaj temu - P/M Zeno - Retro Chronograph Bicompax Date
    Ovo je drugi Zeno za me best buy Portal Satova - Forum - Pogledaj temu - P: ZENO pilot chrono Val 7750
    Znam ja o njima dosta (zna google, ima sve na netu) nego me zanima iskustvo ljudi odavde....
    Usput satovi su sjajni! TOP
    Sent from my Galaxy Note

Stariji član Avatar korisnika popovac 76
    Član od
    18.12.2008.
    Lajkovi
    2740
    Reputacioni uticaj
    80

Videh tek danas ovu temu - ja sam vlasnik jednog diver-a ovog proizvođača i mogu ti reći da sam veoma zadovoljan kvalitetom ovog sata i to posebno kvalitetom samog kućišta koje je samnom pretpelo svašta. Na jednoj fudbalskoj utakmici prilikom pokušaja da smirim uzavrele strasti bilo je toliko udaraca u betonsku i čeličnu ogradu, da me je bilo strah da ga pogledam, ali na sreću samo jedna ogrebotine na bazelu i ništa više. Imaš ovde na forumu temu koju sam postavio prošle godine o ovim satovima ZENO WATCHES - istorija jednog od retkih nezavisnih prizvođača satova u Švajcarskoj gde možeš da vidiš više o ovom proizvođaču.
    Jedina mana je po meni lošije urađena luminescencija Zeno - Watch Basel-img_0660.jpg
    Evo i nekih slika mog mezimca
    Zeno - Watch Basel-img_0800.jpgZeno - Watch Basel-img_2209.jpgZeno - Watch Basel-img_0643.jpgZeno - Watch Basel-img_2215.jpg
    RUS, VLADAN P, lemi and 1 others like this.

Stariji član Avatar korisnika lemi
    Član od
    26.10.2011.
    Lajkovi
    1415
    Blogovi
    1
    Reputacioni uticaj
    87

zeno satovi su ok...imao sam dva komada,mada bih u tom cenovnom rangu pre uzeo oris....
    inače popovac taj zeno ti je ekstra......
    ​LEMI

Bookmarks sajtovi

Vaš status

• Ne možete postavljati teme
  • Ne možete odgovarati na poruke
  • Ne možete slati priloge uz poruke
  • Ne možete prepravljati svoje poruke
  •