Prikaz rezultata 1 do 10 od ukupno 235
Like Tree701Likes

tema: Darwil - tako poznat, a ipak nepoznat

Hybrid View

Stariji član
    Član od
    21.2.2010.
    Lajkovi
    5623
    Reputacioni uticaj
    103

Određen forumom Re: Darwil - tako poznat, a ipak nepoznat

Odlicna tema moram ti priznati da sam hteo da pokrenem slicnu temu, u kojoj bi svi oni koji imaju poneki dedin ili tatin Darwil postavili njegove slike a dobro bi dosle i slike Darwila koji su nasi kolekcioneri ovde na forumu prikupili u svoje kolekcije, evo ja cu prvi da postavim slike od moja tri darvila, pre toga casovnicarska radnja od Maestro Kire i starom svetlecom reklamom Darwil koju je njegov otac doneo iz Trsta

Ovo dole je Darvil sa 36 000 oscilacija vrhunska masina, kao sto su svojevremeno stavljali u Zenithu i druge brendove visokog ranga !

Ovo je Darwil lord 71 Grand Prix iz 71 godine celicno kuciste odlicna masina fenomenalna izrada !

Ovo je Darwil Chronograph Mars 71 sa poznatim Valjoux mehanizmom cal 7734 ovaj se mehanizam ugradjivao u Heueru Breitlingu i druge poznate satove sta jos reci za ovaj Darwil svaki ko ga je video nije ostao ravnodusan, po meni jedan od najlepsih chronographa iz vremena sedamdesetih godina a moglo bi se reci jedan od najlepsih satova vintage stila !

tolarbo, RUS, vladas and 14 others like this.

Moderator Avatar korisnika sima hrabri
    Član od
    16.12.2009.
    Lajkovi
    3874
    Blogovi
    2
    Reputacioni uticaj
    141

Odlicna tema, Neso!

Evo nekoliko fotki od mene, vec su bile na Forumu, ali u dokumentaristicke svrhe, hajde da ih okacim ponovo.
    U pitanju je Darwil Special Flat Luxe 66, NOS primerak, sa svim etiketama i u originalnoj ambalzi. Prelep sat.

Darwil - tako poznat, a ipak nepoznat-2-f-img_8890.jpgDarwil - tako poznat, a ipak nepoznat-3-f-img_8889.jpgDarwil - tako poznat, a ipak nepoznat-4-f-img_8881.jpgDarwil - tako poznat, a ipak nepoznat-6-f-img_8878.jpgDarwil - tako poznat, a ipak nepoznat-7-f-img_8873.jpgDarwil - tako poznat, a ipak nepoznat-8-f-img_8869.jpgDarwil - tako poznat, a ipak nepoznat-krunica.jpg
    tolarbo, RUS, Walter and 12 others like this.
    Citat jole777 kaže:
    Ne pali me marketing, placeni oglasi ni sportasi/glumci. Daj mi kakvu vintage Omegu, in house Seiko ili Sinn-a i meni je to sasvim dosta.

Moderator Avatar korisnika sima hrabri
    Član od
    16.12.2009.
    Lajkovi
    3874
    Blogovi
    2
    Reputacioni uticaj
    141

Evo jos jednog (sada uziva kod druga Neše)

Darwil - tako poznat, a ipak nepoznat-img_9194-small-.jpgDarwil - tako poznat, a ipak nepoznat-img_9196-small-.jpgDarwil - tako poznat, a ipak nepoznat-img_9197-small-.jpgDarwil - tako poznat, a ipak nepoznat-img_9199-small-.jpg
    Walter, anbeast, VLADAN P and 7 others like this.
    Citat jole777 kaže:
    Ne pali me marketing, placeni oglasi ni sportasi/glumci. Daj mi kakvu vintage Omegu, in house Seiko ili Sinn-a i meni je to sasvim dosta.

Slične teme

1. Darwil sat,vredi li sta?
    By vselak in forum Stari (vintage) ručni satovi
    Odgovora: 16
    Poslednja poruka: 15.4.2017., 19:20
  2. Pomoć - nepoznat džepni sat
    By dejansteel in forum Džepni satovi
    Odgovora: 2
    Poslednja poruka: 19.2.2012., 21:56
  3. Seiko sat: nepoznat model
    By Don_Krstic in forum Seiko
    Odgovora: 7