Odlicna tema moram ti priznati da sam hteo da pokrenem slicnu temu, u kojoj bi svi oni koji imaju poneki dedin ili tatin Darwil postavili njegove slike a dobro bi dosle i slike Darwila koji su nasi kolekcioneri ovde na forumu prikupili u svoje kolekcije, evo ja cu prvi da postavim slike od moja tri darvila, pre toga casovnicarska radnja od Maestro Kire i starom svetlecom reklamom Darwil koju je njegov otac doneo iz Trsta
Ovo dole je Darvil sa 36 000 oscilacija vrhunska masina, kao sto su svojevremeno stavljali u Zenithu i druge brendove visokog ranga !
Ovo je Darwil lord 71 Grand Prix iz 71 godine celicno kuciste odlicna masina fenomenalna izrada !
Ovo je Darwil Chronograph Mars 71 sa poznatim Valjoux mehanizmom cal 7734 ovaj se mehanizam ugradjivao u Heueru Breitlingu i druge poznate satove sta jos reci za ovaj Darwil svaki ko ga je video nije ostao ravnodusan, po meni jedan od najlepsih chronographa iz vremena sedamdesetih godina a moglo bi se reci jedan od najlepsih satova vintage stila !
![]()
Registracija
Help

701Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovor sa citatom

Bookmarks sajtovi