@veberz, tu gumu na sajtu reklamiraju kao "anti dust" :P
Silicon Strap Anti Dust 22mm Blue Meranom.com
Printable View
@veberz, tu gumu na sajtu reklamiraju kao "anti dust" :P
Silicon Strap Anti Dust 22mm Blue Meranom.com
Super sto su uveli novu krunicu za amfibiju, ova je oduvek bila osetljiva na udarce. Cudi me da su se tek sada setili da to isprave.
Novi model, odličan!Prilog 117406
Bruseno kuciste i celicni bezel sa plavim aluminijumskim umetkom
Prilog 117731Prilog 117732Prilog 117733
Ja se zaleteo pa uzeo zlatni Komandirski 1965. Trebao bi uskoro da stigne.
Opaaa, pa da vidimo i to cudo 'uzivo'. Svaka čast, Uroše!
Baš mi se svideo, autentičan reissue. Kaiš deluje baš kvalitetno, providni poklopci mehanizma su mi fetiš, uz to i gotivim navijače. Možda su mogli, kad smo kod autentičnosti, da stave crni brojčanik kao kod pravog 1965 ali šta sad, i da povuku malo brojeve uz ivicu. Ovako mislim da će sunburst na ciferu da izgleda baš lepo. Dugo merkam nešto zlatno, pa je u opticaju bila neka 5ica, ali ovo je kudikamo zanimljiviji sat od neke generičke 5ice.
Pozdrav, kakvi su ovaj sat i ostali iz ove grupe po kvalitetu? Mislio sam baš ovaj da kupim. :)
Amphibian Classic 120695 Meranom.com
Pozdrav Democritus! Za te novce su odlični. Kupuj! I obavezno postavi slike tog sata kada stigne!!
Imam 120813,više muzike nego para.
Je l' ima neko 1967 Design verziju Amfibije? Poručio sam ga pre nedelju i po dana, nestrpljivo čekam da mi stigne, pa bih voleo da čujem ponešto o satu od ljudi koji ga već imaju...
Verovatno je vec pisano na forumu, ali ne mogu da nadjem:
Kolike troskove carine i/ili poreza mogu da ocekujem pri narucivanju klasicne Amfibije od ~55$ sa meranom.com? Ako neko od clanova koji su vec narucivali mogu da podele iskustvo... Hvala :)
по мени никакве трошкове не мораш да очекујеш
каква је друже та дизајн 1967 верзија, дај неку слику линк
Što se tiče 1967 dizajna to je tip kućišta 090 (Amphibian Classic 090 Meranom.com ). Što se iskustava tiče, tehnički Amfibija kao i svake druga. Dužina sata je 48 mm tako da možda nije za tanje zglobove jer bi mogla štrčati. Takođe ima skrivene ušice tako da deblji kaiševi ne pašu, odnosno češu o kućište pa se brzo ogule. Dakle, treba kupiti neki malo tanji kožni ili gumeni kaiš.
Hm, stigle mi dve 420059, uporedio sa 710059 od ranije. Boja cifera niđe veze. Na 710 je skoro indigo. 420 vuče na zelenkasto uz daleeeko više 'sedefa'. Preferiram ovo na 420. Šteta što više nisu sunburst, i što nemaju hromirani okvir datuma.
Dobro vece. Hoces reci da Vostok Amfibija 420 Zisu nije plava, ili jeste ali samo malo vuce na zelenu boju?
Govorim o ovom modelu. Mislim da cu ga kupiti, ali mi je potreban sat sa plavim ciferom. Prilog 119136
Kakav je ovaj komandirskie u odnosu na onu amfibiu koju sam postavio pre nekoliko nedelja? :))
Amphibian Classic 120695 Meranom.com
Komandirskie 350606 Meranom.com
Bolja je amfibija, nema nikakve dileme.
Amfibija
Hvala momci, još jedno pitanje... da li ima neke suštinske razlike između amfibija serija 110, 120, 420?
Samo koji se oblik kucista tebi vise svidja. :)
Osim što 110 nema zakrivljene lugove prema ruci pa gledajući sa strane izgleda kao da ti je leteći tanjur sletio na ruku.
Koliko se plaća dostava sa meranoma?
Mislim 12 ili 14$.
Ljudi jurim Komandirski 3133. Znam za dva tipa, stariji i noviji, međutim ne mogu nigde da nađem materijal kućišta za bilo koji od njih, što mi je potencijalni deal breaker, znate li nešto o tome?
Sta dva tipa? Bilo ih je vise. Ili znas dva za prodaju, jedan stariji i jedan noviji? Kuciste je inace celicno.
A sto bi te uopste smetalo i da nije?
Nece biti lako da se nadje. Ili znas izvor? Podeli molim te.
Znam za tip sa jednosmernim bezelom sa klikovima, sa kristalnim staklom i 20mm lugovima, i sa dvosmernim bez klikova, pleksijem i 18mm lugovima. Ja bih ovaj prvi naravno. Manje je bitan cifer. I naravno da budu kazaljke na štoperici u obliku strelica. Radije bih VDV. Nemam ništa konkretno, probaću da izbunarim, spremio sam lovu.
Jedna zanimljiva aftermarket guma za Amfibiju. link
Prilog 119698
Prilog 119699
Prilog 119700
Prilog 119701
Prilog 119702
Odlično izgleda ali ove dvije obujmice su preprevelike,sigurno se više kližu i od originalnih.
Prilog 120054
Amfibija za neki ruski forum...
^ U pitanju je montres russes, francuski forum koji se bavi uglavnom ruskim satovima. :)
Imali su jos nekoliko zanimljivih limitiranih izdanja.
Da, učinilo mi se da je ruski zbog dizajna i logoa :). Sve u svemu, veoma interesantan sat.
Jel treba da očekujem da će mi naplatiti nešto na carini ako sam naručio sat od 100 dolara? Mislim da ne bi trebalo zbog sporazuma o slobodnoj trgovini zar ne?
Moze da se desi da platis PDV, ali nikad se ne zna.
Poslao sam i mejl na meranom, da vidim da li mogu nešto da srede da ne platim ništa.
^
Jedino da ti na fakturi napisu da je vrednost recimo 45$, mada ni to ti ne garantuje da neces da platis.
Kaže Dmitry da obično stave vrednost 20 do 30 dolara i označe paket kao poklon. Baš brzo odgovaraju :)
Baš je ovo i mene zanimalo. Javi kako si prošao.
Javim kad stigne