Kao prvo, čestitam na prinovi i neka te dugo i u zdravlju služi
Nadam se da je u redu da malo kritikujem proizvođača, koji je uspeo da zakine na autentičnosti time što je stavio japanski mehanizam. Iako je dizajn sata sasvim pristojan, mislim da je proizvođač trebalo da stavi ruski mehanizam uz ovakve oznake, ili da ukloni rusku zastavu i natpis 'Specnaz' pošto je mehanizam japanski. Na stranici koju si linkovao piše da se u satove stavljaju i ruski i japanski mehanizmi, tako da ne verujem da je bio problem naći odgovarajući mehanizam domaće proizvodnje. Doduše, pretpostavljam da je bar delimično opravdanje laka dostupnost ovog mehanizma u skoro celom svetu, a da je sat namenjen inostranim kupcima koji žele nekakav ruski šmek na satu. Opravdanje sam nazvao delimičnim, jer se i ruski mehanizmi mogu poručiti pomoću interneta, a dostupni su i van bivšeg SSSR-a. Ukoliko proizvođač želi da ugodi kupcu, mislim da bi morao da stavlja bolje narukvice i kaiševe, a ne verujem da bi to znazno uticalo na cenu. Šteta je što ruska industrija robe široke potrošnje, u koju spadaju i satovi, i dalje boluje od nekih dečijih bolesti.
Registracija
Help

25Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovor sa citatom

Bookmarks sajtovi