Naleteh slucajno na ove slike,ali ne mogadoh da nadjem nikakav opis,niti bilo kakvu informaciu vezanu za ovaj model... Ocigledno da je jos uvek "studija" i da nista revolucionarno i nece doneti ispod poklopca,ali po meni ovo izgleda fenomenalno...
![]()
Naleteh slucajno na ove slike,ali ne mogadoh da nadjem nikakav opis,niti bilo kakvu informaciu vezanu za ovaj model... Ocigledno da je jos uvek "studija" i da nista revolucionarno i nece doneti ispod poklopca,ali po meni ovo izgleda fenomenalno...
![]()
hehe, i meni se svidja - uspeli su da sve elemente stare amfibije - izgled cifera, oblik kazaljki, natpise, upakuju na moderniji nacin!![]()
jole777 kaže:
...i da napokon bazel promene.Jedina stvar koja mi je i kod starih bas upadala u oci je onaj krajnje prost i jednostavan prsten... Bilo bi lepo videti ovo uskoro u masovnj proizvodnji,mada ja ne ocekujem da ce biti pristupacna kao ove stare
![]()
Recimo,ovaj model black sea amphibian kosta oko 200$,a ima "samo" 2416 mehanizam,koji se ugradjuje i u komandirske od 25$
Mislim da je u tom cenovnom rangu SKX neprikosnoven...
![]()
^ hm, ova amfibija mi se vec nikako ne svidja, izgleda kao neki diesel ili armani ili tako nesto... narocito korona, kao da je od najgrdje plastike...
a sto se masine tice, sta ces, slicne stvari rade i svajcarci (tj. stavljaju jeftine masine u skupe satove), pa ni bacuske nisu izuzetak...
jole777 kaže:
Bookmarks sajtovi