Citat 23jewels kaže: Pregled poruke
@walter

Ja sam u prethodnoj temi rekao da ne podrzavam takva kopiranja,ali jednostavno stil i dizajn nisu nicije vlasnistvo. Ne moze se nikom zabraniti da napravi isti oblik kucista,sa svojim potpisom,ako misli da ce to da mu poboljsa prodaju...
Kome se dopada,kupice,kome ne,on nece i to je to. Meni je ovo recimo ekstremno ruzan dizajn za cenu koju bih platio Panerai. trebalo bi mi dati i potvrdu za budalu,uz njega, ako bih ga kupio... Sa druge strane,Moscow Classic je pristupacan i mozda bih sebi priustio jedan takav,cisto zbog neobicnosti...

Inace,danas mnogi satovi lice jedan na drugog. Tako je i u automobilskoj industriji i u svakoj drugoj. I ne mogu da se slozim da Rusi ne umeju da naprave nista svoje. Mozda im mehanizmi nisu dorasli svajcarcima,ali dizajn ite kako umeju... Cak su i izgradili neki "identitet",njihov stil je prepoznatljiv...
Druze ako je meni nesto ruzno, ruzno mi je i za 2 dolara i za 2000000 dolara ja ga ne bih nosio da se njime puvam ako se meni nesvidja nema tu neobicnosti i takve stvari, a kad smo kod stila stil je stil a Panarai ima svoj stil tebi se nesvidja ali za jeftinu cenu ti bi ga nosio a potvrda za budalu neka ide gratis.O ukusima netreba razgovarati sad svi koji imaju Panerai na forumu po tvome su budale ali nazalost nemaju potvrdu, veruj pre bi nosio neku autenticnu raketu ili wostok ili kirovski ili komandirski nego bezobraznu kopiju ovih satova, cak sto vise replika Panerai barem je cista replika i kao replika se prodaje a ovi tipovi iz mOSKOW cLASSIK su uradili cistu kopiju i dizajna i stila a i ono gore stvarno lici na neki Breitling bez rzalike dali je lepo ili ne !