ako neko nije shvatio poentu slike, postavicu jos jednu da bude jasno!
![]()
ako neko nije shvatio poentu slike, postavicu jos jednu da bude jasno!
![]()
lepsi mi rus od ovog Radomira![]()
Diskusija pomalo lici na ovo...
Orient Rolex style
trebalo bi mi dati i potvrdu za budalu,uz njega, ako bih ga kupio... Govorih u svoje ime,a ne za vlasnike Panerai-a
Ruzni su oba. Vidjao sam gomilu ruznih satova u cenovnom rangu od 150$,ali ovoliko skup,a ruzan kao da je od 150$...e to jos nisam video... 60ak eura bih dao za ovaj Panerai
Ovo sto ti nazivas kopiom,moze samo da bude reklama Panerai-u,i nikako mu nece naskoditi. Ako se oni ne bune oko toga,ne vidim zasto bi mi raspredali o tome...
Nisu majstori iz Moscow classika gledali u Breitlingovo dvoriste,ne trebaju im seljacki modeli na pocetku karijere![]()
Poslednja ispravka: 23jewels (11.5.2011. u 0:30)
Ti mislis da je ruzan, za ukusima netreba raspravljati nekome je lep ! I u krajni slucaj i neka je ruzan ali prvi su oni izmislili taj dizajn a i to dali su seljacki neki modeli ili nisu i to je stvar ukusa, i na kraju avatar na tvom profilu veliki Stiv nosio je Monako tag hauer samo u scenama filma cak je na pauzama vadio sa ruke hauera i stavljao je svoj Rolex ako se ja pitam tag hauer je 10 puta lepsi od Rolexa ali o ukusu nemozemo raspravljati !
Poslednja ispravka: sima hrabri (11.5.2011. u 11:33) Razlog: cenzurisan recnik neprikladan za forum
Jedino mi se ne dopada mesanje cirilice i latinice na ciferu...
Koji je tačno model na drugoj slici? Meni već krenula voda na usta...
Bookmarks sajtovi