Re: Modifikovane Amfibije
Фино се овде испричах сам са собом. :embarassed:
Елем, одговор од Фавинова обећава вруће модификаторско пролеће (питао сам га да ли планира беле или наранџасте стреличасте сетове казаљки да произведе - лажући га приде да би били бестселери)! :embarassed:
Он:
''Yes, we are planning in next year produce all our custom designs of clock hands + additional one new design all in white hour/ orange minute / white second / and orange seconds hands separately.
So, be waiting for news on next year. We hope complete new designs and new colors in Spring 2019. ''
Ja bih napisao dodao nesto, ali nemam sta pametno pa samo citam i uzivam.
U svakom slucaju podrzavam i pratim sve sto pises.
Samo napred :thumbup:
Jonbri pratimo te iz prikrajka. Bar ljubitelja Amfibija ne nedostaje.
Što se tiče farbanja kazaljki ne znam pouzdano da neko sa foruma to radi. Kada nešto ne znam oko modifikovanja Amfibija napišem "kontaktiraj Veberza". Do sada je uvek upalilo.:D E sad on živi van Srbije tako da ...
Znam da časovničari za farbanje kazaljki koriste maketarsku boju (npr.Simović) tako da ako poznaješ nekog maketara možda ti može pomoći.
Jel može ovo (cifer I mehanizam) "na šraf" da se prepakuje u Amfibijino kućište? https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...6949562f28.jpg
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
3 Priloženi(h) fajl(ova)
ebay.com / bestrus не мирује, за 2.90+5.90$:
Prilog 140271Prilog 140272Prilog 140273
8 Priloženi(h) fajl(ova)
Raffles-Time / ebay, сетови белих казаљки (иначе сам их тражио лику пре ~ 2 недеље, баш у овом стилу, и он их 'ладно убаци у понуду), 18 долара са доставом:
Prilog 140364Prilog 140365
Имаду и ове намуњене секундаре, 8.55 долара са доставом:
Prilog 140366Prilog 140367Prilog 140368Prilog 140369Prilog 140370Prilog 140371
5 Priloženi(h) fajl(ova)
Ebay/bestrus - 7.90 $ sa dostavom:
Prilog 140662
Ebay/raffles-time - 19.99 $:
Prilog 140663Prilog 140664Prilog 140665Prilog 140666
Meni su kazaljke iz Singapura stigle za 25 dana.
Jonbri hvala što pratiš i obaveštavaš nas o novitetima vezano za modifikovanje Amfibija. Dobro je da su se pojavili svi ti proizvođači i prodavci kazaljki.
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Задовољство је моје, служимо народу.
Не знам како вама старијим Восток кукама изгледа, али мени делује да је понуда за модификацију никад боља!
Ево и мода са оним пилот казаљкама са one-second-closer сајта, а које сам помињао на некој претходној страни, неко је пре неки дан поставио на WUS форуму у комбинацији са легендарним Скуба дуд цифером:
Prilog 140667
3 Priloženi(h) fajl(ova)
Prilog 140986Prilog 140987Prilog 140988
Модификовах моју многовољену Амфибију,кад је већ ишла на сервис, нека иде живот...
Сингапурћанске беле казаљке и Скуба дуд цифер из Русије.
Мало-мало па гледам на сат, а нит ме интересује, нити ме ко пита...
Болес' не бира.
Комплет сервис и мењажа ових делова - 2700. То је овај мајстор са линка: Servis Satova - Bane - Osnovano 1930. .
Све похвале за човека, урадио је све за 24 ч!!! Прилично се лако налази, немојте да вас уплаши локација ако сте даље као и ја...
Претходно сам звао Ђорђа са купујемпродајем, он навијач сервисира за 1500, а аутоматик за 2000, али ја тог типа нисам могао да уловим уопште...
Сат преко 3 деценије није сервисиран и мајстор је утврдио да жури дневно 10 секунди, и рече да је то много, да он намешта да буде 0-1 секунда дневно у питању. :huh: