4 Priloženi(h) fajl(ova)
Re: Modifikovane Amfibije
Favinov prodaje i brojčanike za Amfibiju sa markerima koji su premazani SuperLuminovom. Cena za ovaj model je 58,77 $.
WATCHES-PARTS: ALL SYMBOLS HAND PAINTED SUPERLUMIA DIAL 913 VOSTOK AMPHIBIA#Z163 | eBay
Prilog 126864
Cena za ovakav brojčanik sa SuperLuminovom je 73$
126866[/ATTACH]]WATCHES-PARTS: ALL SYMBOLS HAND PAINTED SUPERLUMIA DIAL 913 VOSTOK AMPHIBIA#Z165 | eBay
Prilog 126866
-------------------------------------------------------------------------------
Dimenzije kazaljki za Amfibiju (Preuzeto iz Favinov ebay prodavnice). Korisno je za one koji bi da modifikuju Amfibije.
Veberz verovatno zna dimenzije napamet.:)
Prilog 126865
Gde je Amfibija tu je i Komandirski.
Prilog 126867
3 Priloženi(h) fajl(ova)
Pozdrav svima! :)
Nakon dužeg motanja po Svetu satova i WUS-u kao pasivni posmatrač, rešio sam da krenem u svoju prvu modifikaciju, te vam stoga predstavljam svoje skromno prvenče. Fotke nisu neke, praštajte... :) Naravno, za prvenče je izbor prosto prirodno pao na scuba dude "ministarku", pa stoga je modifikacija dobila ime:
Black Planet Ocean Scuba Dude ;)
Prilog 128014Prilog 128016Prilog 128015
Gornje površine kućišta su brušene, bočne površine su ostale polirane. Zamenjeni su bezel, kazaljke i poigrao sam se sa dva kaiša... Military (infantry) platneni kaiš za svakodnevno casual izdanje, te tamnosivi mat croco grain kaiš koji se preliva u crnu boju od zavisnosti od ugla gledanja (slika to nažalost ne može da dočara) za "dress-up" varijantu.
Posebno se zahvaljujem Gospodinu Todoroviću (Park Sv. Save, Bul. Nemanjića, Niš) koji je uradio zamenu kazaljki na koju se zbog nedostatka alata i iskustva nisam usudio sam. :)
Sem samog sata (Amfibija 710634) koji je kupljen (a gde bi drugde...?) od Meranoma, sve ostalo je nabavljeno preko ebay-a, te ću navesti samo imena prodavaca:
Bezel - boris_gbv
Black Planet Ocean bezel insert - dr. seikostain
Padle-style Superluminova kazaljke - favinov
Crni military nylon kaiš - elandonline
Mat tamno-sivi croco grain kaiš - zlimsln
Za sam kraj želeo bih da se zahvalim članovima foruma koji su me inspirisali i svojim postovima ohrabrili da krenem u svoju prvu modifikaciju, posebno MMario i Veberz - sjajni ste zaista! :)
Komentari, kritike i sugestije su dobrodošli...!
..odlicno je ispalo, cestitke :thumbsup:
Jako lepo odrađena modifikacija.:thumbup:
Baš po mom ukusu, ništa prenatrpano i veoma dobro dozirano. :thumbsup:
U zdravlju te služio.
Citat:
MMario kaže:
..odlicno je ispalo, cestitke :thumbsup:
Hvala!:D
Drago mi je da zi se dopada... :thumbsup:
DocMastaH dobro došao na forum.
Lepa modifikacija. U zdravlju te služila Amfibija.
Uživaj u satu i pohvale za detaljan opis i popis jer će sigurno nekome pomoći.
Ne sumnjam da će uskoro biti još koja [emoji6]
10 Priloženi(h) fajl(ova)
Lepa modifikacija
Kazaljke su namenjene za Seiko modifikacije, ne znam tačno odakle su poručene (Vostok Amphibia mods - Page 4 ; Vostok Amphibia mods - Page 3 ).
Satnu kazaljku je bilo potrebno malo stisnuti tj smanjiti otvor za osovinu:
"This is the first time I've tried to fit Seiko hands to an Amphibia. It was a bit tricky as the hour hand has a slightly larger hole than the Amphibia hour hand (1.5mm instead of 1.4mm) so I had to squeeze it a bit to get it to fit. The result is worth the effort though."
Prilog 128216
Prilog 128217
Prilog 128218
Još jedna lepa modifikacija, kazaljke su od Dagaza:
Prilog 128219
Prilog 128220
Lepe makro fotke nove krunice:
Prilog 128221Prilog 128222Prilog 128223Prilog 128224Prilog 128225
http://forum.tz-uk.com/showthread.ph...bia-mods/page4