Strana 1 od 3 123 PoslednjaPoslednja
Prikaz rezultata 1 do 10 od ukupno 28
Like Tree10Likes

tema: Elegantni ruski sat do 300e

Hybrid View

Član
    Član od
    20.2.2012.
    Lajkovi
    490
    Reputacioni uticaj
    19

Određen forumom Elegantni ruski sat do 300e

Veliki pozdrav svima!
    U potrazi sam za satom(a za čime drugim? ),pa bih voleo da čujem neke od vaših predloga. idite i sami koliki je budžet pa verujem i da izbor ne može biti Bog zna koliki... Elem,želeo bih neki retro fazon(nešto poput Poljota iili Lucha iz 60ih godina;krajnji minimalizam-nalik Junghansovim Max Bill satovima). Ne izvoljevam previše po pitanju mehanizma-realan sam. Odmah da naglasim da mi se ne dopada Basilika koja se prodaje kod Vitanova po ceni od 250e,pošto verujem da većini baš to prvo pada na pamet u ovom cenovnom rangu. Evo,kao orijentir, nekih od modela koji mi se dopadaju. Bilo bi poželjnije da ne budu zlatni...Ukoliko znate da ima i novih satova u ovom vintage style fazonu-bio bih vam veoma zahvalan.

Član Avatar korisnika Milanche78
    Član od
    30.7.2009.
    Lajkovi
    199
    Reputacioni uticaj
    19

Određen forumom Re: Elegantni ruski sat do 300e

Recimo

jagos likes this.

Moderator Avatar korisnika Neša
    Član od
    21.1.2011.
    Lajkovi
    13230
    Blogovi
    9
    Reputacioni uticaj
    603

Da li sat mora da bude ruski, ili je bitan samo retro fazon?

Da li mora da bude nov, ili može da dođe u obzir i dobar polovan sat?

Da li mogu da dođu u obzir i kvarcni satovi?
    Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.

Član
    Član od
    20.2.2012.
    Lajkovi
    490
    Reputacioni uticaj
    19

Волео бих да буде руски или немачки(можете погледати под Баухаус сатови;има интересантних модела Јункерса и Дугене пошто Јунгханс излази изван финансијских могућности). Приоритет је нов...Размишљао сам и о овом Ориенту и он је нешто што долази у обзир-није модни бренд,једноставан је,квалитетан механизам.Колико се оквирно креће цена поменутог модела?Небитно да ли је кварц(мада бих више волео механички)-не могу баш много да извољевам за мој буџет.

Član
    Član od
    20.2.2012.
    Lajkovi
    490
    Reputacioni uticaj
    19

Serb-хвала пуно! Ни сам не знам шта ми ваља чинити... Испаде да би након одбијања VАТ-a и свих додатака платио негде око 30е више у односу на цену понуђену на интернету. Ако сам добро израчунао,иако ми математика свакако није јача страна Овако док частим возача-уштедео бих 10ак еура а и људе цимања.Наравно,ово све под претпоставком да сам добро израчунао.

Član
    Član od
    20.2.2012.
    Lajkovi
    490
    Reputacioni uticaj
    19

Хвала,хвала...још ћу да се уобразим. Имају стварно "брдо" неких сајтова са одличном понудом како швајцарских тако и руских брендова. По мени,опет наопомињем да сам лаик,по приступачним ценама. Ако некога интересује-могу оставити пар неких сајтова где је понуда разноврсна...

Član
    Član od
    20.2.2012.
    Lajkovi
    490
    Reputacioni uticaj
    19

Једна од опција је и да ми их неко купи у Швајцарској(aviation time) или Немачкој и пошаље по некоме.Човек у Швајцарској ми је рекао да не плаћају никакави додатни трошкови на цену сата јер је слање урачунато у цену. Тако сам га бар ја разумео пошто је другар био у радњи да ми провери лично за сат(па сам прислушкивао разговор ). Каква су ваша мишљења о поменутим механизмима?

Član
    Član od
    20.2.2012.
    Lajkovi
    490
    Reputacioni uticaj
    19

Serb-и ми почетници знамо да набасамо на којекаве лепе сатиће. Само,они су продати. Наравно да није ни најмањи проблем да оставим адресу: Russian-time.com - Интернет-магазин Российских часов Полет и Восток. Али,има још нешто јако интересантно:
    кошта 9400 рубаља-што му дође око 230е(опет се извињавам уколико сам промашио у рачуну ). Имају лепу понуду,а адреса је: Мужские наручные часы Полет и Волмакс. И за ово би био исти случај-имам неке пријатеље у Русији...
    Serb likes this.

Istaknuti član Avatar korisnika Serb
    Član od
    14.2.2012.
    Lajkovi
    3723
    Reputacioni uticaj
    190

Kad narucujes iz EU, cena koja je na sajtu umanjuje se za VAT porez, koji je 19 posto.(ja kad sam narucivao, cim sam narucio to su smanjili). Ta cifra smanjena plus transport (iz Nemacke najcesce 10 evra) , na to se obracunava carina i porez. Ovo uzmi sa rezervom posto meni nisu naplatili carinu i porez , carina bi trebalo da je 10 posto, a porez 18 posto. Znaci saberes cenu i cenu transporta pa onda izracunas koliko je sa carinom pa onda porez. Ja sam imao dobra iskustva sa Nemackim firmama , jako su usluzni i sat je stigao za nekih 8-9 dana, doduse ja sam narucivao malo jeftinije satove pa mi zato nisu naplatili carinu i porez.

Evo ja sam sa ovog sajta narucivao, pa mozda nadjes nekog rusa koji te zanima: Russian watches Vostok Europe, Poljot, Aviator, Buran, Sturmanskie, Denissov, Vostok, Molnija

Istaknuti član Avatar korisnika Serb
    Član od
    14.2.2012.
    Lajkovi
    3723
    Reputacioni uticaj
    190

Svidjaju mi se tvoj ukus Branko Inace, ali nisam siguran, ako narucis sat iz rusije, nasi ne naplacuju carinu i porez, zbog sporazuma koji imamo, ali nisam siguran, bicu za par dana kad mi stigne sat iz moskve
    backarelli likes this.

Strana 1 od 3 123 PoslednjaPoslednja

Slične teme

1. Muski elegantni sat do 30,000 din. ?
    By Nemanja Maric in forum Koji sat kupiti?
    Odgovora: 7
    Poslednja poruka: 5.6.2012., 11:17
  2. Paradni sat (za svadbe i sahrane) do oko 300e
    By anbeast in forum Pomoć pri kupovini satova
    Odgovora: 32
    Poslednja poruka: 28.3.2012., 14:28
  3. Elegantni sat do 250 EUR max
    By 23jewels in forum Koji sat kupiti?
    Odgovora: 15
    Poslednja poruka: 16.11.2011., 15:42
  4. Pomoc, satovi: 200e - 300e
    By mladjo85 in forum Pristupačni satovi
    Odgovora: 4
    Poslednja poruka: 7.2.2011., 18:31
  5. Time Force satovi i preporuka do 300e?
    By Korzikanac in forum Koji sat kupiti?
    Odgovora: 5
    Poslednja poruka: 26.3.2010., 16:38

Bookmarks sajtovi

Vaš status

• Ne možete postavljati teme
  • Ne možete odgovarati na poruke
  • Ne možete slati priloge uz poruke
  • Ne možete prepravljati svoje poruke
  •