Prikaz rezultata 1 do 10 od ukupno 70
Like Tree193Likes

tema: Zašto volimo nemačke satove?

Threaded View

Stariji član Avatar korisnika Zenith
    Član od
    9.1.2012.
    Lajkovi
    2295
    Reputacioni uticaj
    56

Određen forumom Re: Zašto volimo Nemačke satove?

Nema tu neke filozofije.Na ovom prostorima,sasvim opravdano,vlada misljenje da sve sto je napravljeno u Nemackoj kvalitetno.
    Za Steinhart sam cuo na ovom forumu i stekao je moje veliko postovanje.
    Naravno,Lange i Glashutte su mi nedostupni za ceo zivot.
    Sasvim sigurno da cu posedovati u buducnosti neki Steinhart,Sinn,UHR,Laco i Aristo.Sasvim sigurno.A vrlo verovatno nekoliko Steinharta.
    Smatram da Nemacki satovi daju mnogo za normalan novac.
    99,9% sam siguran da kada kupac da 1000 evra za Sinn ne samo da dobija sat za ceo zivot,vec dobija sat koji sutra moze i njegov unuk da nosi.
    Jednostavno,uzasno mnogo postujem Nemacke satove i celokupno Nemacku industriju,njihov mentalitet,itd.
    Da nemaju ruznu istoriju,usudicu se da kazem da bi bili perfektna nacija.Opste je poznata cinjenica da je samo jedan glas falio pa da u SAD-u zvanicni jezik bude Nemacki a ne Engleski.
    Takodje je opste poznata cinjenica da su se nakon Drugog svetskog rata svi trudili da napakoste Nemackoj industriji,ali medjutim za samo 5 godina su opet postali vodeca ekonomska i privredna Evropska super-sila.
    Neko ce se pitati zasto uopste ovo pisem,ali je to sustina celokupne Nemacke i nacina na koji oni prilaze proizvodnji necega.
    Svaki Nemacki proizvod,pa samim tim i sat,je proizvod da jakoooo dugo i pouzdano traje i tu apsolutno nema nikakvog spora.
    Made in Germany je bio i ostace sinonim za kvalitet.
    Poslednja ispravka: Zenith (28.1.2013. u 20:32)
    "Mi pravimo stvari koje ljudima ne trebaju,zato proizvodjac satova ne sme da ima prejak ego"- Jean-Marc Jacot

Bookmarks sajtovi

Vaš status

• Ne možete postavljati teme
  • Ne možete odgovarati na poruke
  • Ne možete slati priloge uz poruke
  • Ne možete prepravljati svoje poruke
  •