Prikaz rezultata 1 do 10 od ukupno 13
Like Tree35Likes

tema: Laco Beobachtung FL 23883 LE

Hybrid View

Stariji član Avatar korisnika fotopetar
    Član od
    5.2.2012.
    Lajkovi
    3284
    Blogovi
    6
    Reputacioni uticaj
    303

Određen forumom Re: Laco Beobachtung FL 23883 LE

Ma cijene starih B-uhr satova variraju,onaj tko ga doista želi čekat će neku prigodu i može ga izbidat za 2-3 tisuće € u lijepom stanju očuvanosti.
    I slažem se kolega da bi bilo najbolje imat jedan stari za kolekciju i jedan novi za nošenje.
    Evo da se nadovežem na priču o B-uhr satovima.Prije nekoliko godina čovjek si je u njemačkoj čistio staju i onako stavio ruku na mali prozor i gle čuda.Dobio čovjek na lotu.Pronašao originalni iz drugog rata B-uhr sat koji je neki pilot vjerujem u žurbi skrio.Čovjek je sat odmah dao ispitat i kad je saznao što je našao stavio ga na aukciju i zradio lijepe novce.
    RUS, vladas and anbeast like this.

Stariji član Avatar korisnika Don_Krstic
    Član od
    17.7.2009.
    Lajkovi
    522
    Reputacioni uticaj
    20

Ovo je već nešto . Ali cena je 55mm je previše za svaki dan, bar meni... U svakom slučaju lep potez Laco kompanije... Samo ovih 100 komada će brzo da nestane... Ne znam da li se slažete da se postavi glasanje koji vam se više svidja A ili B tip? Ja bih se pre odlučio za B, zbog meni bolje čitljivosti i malo interesantnijeg i nesvakidašnjeg brojčanika...

Saradnik Avatar korisnika anbeast
    Član od
    31.7.2010.
    Lajkovi
    6258
    Reputacioni uticaj
    252

Krasni satici! I ja glasam za jedan stari i jedan novi Sjajna prica o farmeru.
    Prvo su mi se vise svidjali B, a sada A, tako da opet glasam za OBA
    RUS, VLADAN P and Zagor like this.
    I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.

Bookmarks sajtovi

Vaš status

• Ne možete postavljati teme
  • Ne možete odgovarati na poruke
  • Ne možete slati priloge uz poruke
  • Ne možete prepravljati svoje poruke
  •