Prikaz rezultata 1 do 10 od ukupno 18
Like Tree26Likes

tema: Bruno Soehnle satovi

Hybrid View

Istaknuti član Avatar korisnika HADzI DALIBOR
    Član od
    27.10.2009.
    Lajkovi
    4373
    Reputacioni uticaj
    141

Određen forumom Re: Bruno Soehnle satovi

Misliš na kvarcne mehanizme?
    Odmah da ti odgovorim: mehanizmi su samo ukrašeni. Nema modifikacija garant.
    Kako znam? Pa pogledaj šta pokazuje originalni mehanizam,a šta BS-ov. Nema razlike.
    I,ja ne znam da je neko modifikovao kvarc(možda i jeste). To baš i nije jednostavno.
    Poslednja ispravka: HADzI DALIBOR (28.9.2013. u 0:33)

Banned
    Član od
    26.1.2011.
    Lajkovi
    2316
    Reputacioni uticaj
    0

jeste, mislio sam na ove ronde, za one mehanike pojma nemam, nisam bas kompetentan

Administrator Avatar korisnika Vladan Stevanovic
    Član od
    22.1.2008.
    Lajkovi
    4057
    Reputacioni uticaj
    250

Dalibore, moguće je da si u pravu, ali lagati za tako nešto je poprilično opasno za firmu koja želi da izgradi neku reputaciju. Ne kažem da je nemoguće, ali ukoliko stvarno lažu, onda neka im je na čast i srećno im bilo u budućnosti pošto će im sreća trebati više od svega.

Što se tiče druge konstatacije, ukoliko su lagali za mehanizam, onda je verovatno da su i za ovo.
    U svakom slučaju ovo sami kažu:

on the yearly announcement of the best watch suppliers of "markt intern", a German information magazins expecially for retailers, Bruno Soehnle and its watches reached a perfect 2nd place in the price range of 100 to 300 Euro in front of Festina and Tissot. The following arguments was brought into field for the election of Bruno Soehnle: "Made in Glashuette", "good craftmanship", "extrodinary design" and after all: " unreachable in quartz watches"
    Opet kažem, ako "ulepšavaju istinu" i za mehanizme i za pozicioniranost njihovih kvarcnih satova na tržištu, onda neće daleko stići....

Tags for this Thread

Bookmarks sajtovi

Vaš status

• Ne možete postavljati teme
  • Ne možete odgovarati na poruke
  • Ne možete slati priloge uz poruke
  • Ne možete prepravljati svoje poruke
  •