^^ Da, ovaj žlaćani je baš lep.
^^ Da, ovaj žlaćani je baš lep.
Sta je, bre, ovo, svi mi se svidjaju?!?!
Koska23, koji je to model?
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Lepi satovi, ljudi...
Znam da je ovo samo kvarc, ali nesto me neverovatno privlaci kod Orient-a UN9P009D. Jastucasto kuciste kojem ne mogu da odolim i prelepa kombinacija teget-zuto... Vec ga vidim na nato kaisu...
Na Orient-ovom SAD sajtu bi izasao $85 sa kodom za 50% popusta... Dobra cena za jedan kvarc? Ili ne?
Pozdrav!
Dejan
Orient - Slide Rule Watch (za ljubitelje logaritma)
![]()
"The future is something which everyone reaches at the rate of 60 minutes an hour, whatever he does, whoever he is".
Evo da vidite šta se to meni dopada kod Orient-a:
DB01007B
Mechanical Movement :
ORIENT caliber 46A40 Made in Japan
Self-winding movement
21 jewels
21600/hour vibrations
Stainless steel case
Convex crystal glass
See-through caseback
Stainless steel bracelet
Water resistant to 50m
Diameter 37.00mm
Thickness 13.00mm
A bio bi još lepši sa crnim kožnim kaišem!
![]()
@Shmizz:
Da, ali imaju samo varijantu sivog (ili nesto slicno) cifera i crnog kaisa. Ja hocu da ubedim devojku da joj uzmemo jedan od tih, ali ona gleda samo velikane horologije: ESprit, S.Oliver, DKNY, bla,bla,bla...![]()
![]()
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
HH
Pa meni je ovo nešto najpristojnije i najuniverzalnije za nošenje. Ima lepih model za pozlatom, ali se meni to ne dopada.
Evo linka pa pogledajte: FASHIONABLE AUTOMATIC | ORIENT WATCH
Ako je nagovoriš, javi mi!
-Orient ,koji ja volim, ima član eee... samo što ja volim orange.
Bookmarks sajtovi