Strana 1 od 2 12 PoslednjaPoslednja
Prikaz rezultata 1 do 10 od ukupno 20
Like Tree20Likes

tema: Pitanje... Citizen Nighthawk

Hybrid View

Mlađi član
    Član od
    6.2.2010.
    Lajkovi
    17
    Reputacioni uticaj
    16

Određen forumom Pitanje... Citizen Nighthawk

Ja verujem da je o ovoj temi bezbroj puta pisano, ali ne mogu da nadjem. I zamolio bih nekoga ko vec poseduje gore spomenuti sat da mi pomogne.

Odavno merkam jedan Citizen Nighthawk.Odlucila je gospodja da me za rodjendan pocasti jednim ali sam u jednoj dilemi koja je konkretno razlika izmedju evropske i usa verzije tog sata. Konkretno me zanima boja sata. Gledao sam evropsku verziju u Bomaru i ona mat boja me bas i nije odusevila. A kako gledam americka verzija je SS i deluje mi kao dosta sjajnija. A iskreno vise bih voleo svetliju varijantu. Pa ako je neko video svojim ocima obe verzije uzivo da mi kaze ima li kakve razlike.

A uzmimo u obzir da je taj sat kod nas 26000 a u americi bez poreza 190 USD

Hvala unapred.

P.S.

Izvinjavam se ako sam promasio mesto za postavljanje pitanja.

Stariji član Avatar korisnika tiha
    Član od
    17.7.2011.
    Lajkovi
    2628
    Reputacioni uticaj
    134

Određen forumom Re: Pitanje... Citizen Nighthawk

Americka verzija ima bolju iluminaciju, malo izdignute brojeve na 12 i 6h markerima i natpis Nighthawk na ciferu. Evropska/azijska verzija ima reljefni poklopac sa zadnje strane dok je na americkoj samo graviran laserom. Malo im se razlikuju i oznake na 24h skali. Boja je ista (mada ih nisam video jednog pored drugog).
    Detaljnije na: Collector's Guide To All the Different Citizen Nighthawk Variants...
    Poslednja ispravka: tiha (7.2.2013. u 22:36)
    RUS, vladas, skydrummer and 2 others like this.

Mlađi član
    Član od
    6.2.2010.
    Lajkovi
    17
    Reputacioni uticaj
    16

Citat tiha kaže: Pregled poruke
    Americka verzija ima bolju iluminaciju, malo izdignute brojeve na 12 i 6h markerima i natpis Nighthawk na ciferu. Evropska/azijska verzija ima reljefni poklopac sa zadnje strane dok je na americkoj samo graviran laserom. Malo im se razlikuju i oznake na 24h skali. Boja je ista (mada ih nisam video jednog pored drugog).
    Detaljnije na: Collector's Guide To All the Different Citizen Nighthawk Variants...

Ovo sam vec nasao i proverio, ali kao sto se i na ovim slikama vidi, boja americke verzije izgleda kao polirani celik, dok je boja evropske vise mat kao titanijum verzija, a to je jedina moja dilema.

Kao sto vec rekoh ova US verzija mi se vise dopada. Pa me zanima da li se samo radi o uglu svetla dok su pravljene fotografije ili stvarno postoji razlika u boji.

Stariji član Avatar korisnika fotopetar
    Član od
    5.2.2012.
    Lajkovi
    3284
    Blogovi
    6
    Reputacioni uticaj
    303

Moja preporuka je da potražiš verziju s safirnim staklom i radiokontrolom.Takav sat sam imao i mogu reći da sam bio prezadovoljan njime.Uz malo pažnje staklo je uvijek bez ogrebotine,radiokontrola ti kontrolira i mijenja vrijeme preko radio signala kosi se emitira iz Berlina.Uz to gledaš da ti i izgled odgovara i imaš sat za divljenje.
    krstin and Marko Crv like this.

Mlađi član
    Član od
    6.2.2010.
    Lajkovi
    17
    Reputacioni uticaj
    16

Znam na koju verziju sata mislis, mada mi je njegova ploca malo prostija, a ja volim satove koji izgledaju komplikovano A i ako se ne varam taj sat je i skuplji oko 100 dolara u nabavci.

Ali nije to to... Meni se svidja klasicni Nighthawk i to je to Ali ja i dalje ponavljam mene samo zanima ima li razlike u boji A jedini sat koji bi ja uzeo pre nighthawka je ovaj

http://forums.watchuseek.com/attachm...*-dsc01849.jpg

Ali je malo izvan mog cenovnog ranga

Stariji član Avatar korisnika fotopetar
    Član od
    5.2.2012.
    Lajkovi
    3284
    Blogovi
    6
    Reputacioni uticaj
    303

Citat doberman kaže: Pregled poruke
    Znam na koju verziju sata mislis, mada mi je njegova ploca malo prostija, a ja volim satove koji izgledaju komplikovano A i ako se ne varam taj sat je i skuplji oko 100 dolara u nabavci.

Ali nije to to... Meni se svidja klasicni Nighthawk i to je to Ali ja i dalje ponavljam mene samo zanima ima li razlike u boji A jedini sat koji bi ja uzeo pre nighthawka je ovaj

http://forums.watchuseek.com/attachm...*-dsc01849.jpg

Ali je malo izvan mog cenovnog ranga
    Ovaj koji si pokazao imaš stariji model s safirnim staklom i radiokontrolom za nevelike novce.Vidi dolje!
    Citizen Promaster Black Radio Chrono Nighthawk Euro Sapphire Watch AS4025 08E | eBay
    Citizen Eco Drive Nighthawk Chrono Aviator Euro Radio Sapphire Watch AS4020 44H | eBay

Mlađi član
    Član od
    27.2.2013.
    Lajkovi
    127
    Reputacioni uticaj
    13

Nema baš nikakve razlike!
    EU verziju imam, a video sam i USA.
    Sa bj7010 sam inače prezadovoljan, a posedujem ga preko 4 godine

E da, ime mi je Nikola i svojim radovima me je sa foto foruma nesvesno dovukao Serb. Veliki pozdrav svima, s obzirom da mi je ovo prvi post!
    vladas, doberman, VLADAN P and 1 others like this.
    "bolje čitav život biti milijunaš, nego jedan dan siromah..."

Mlađi član
    Član od
    6.2.2010.
    Lajkovi
    17
    Reputacioni uticaj
    16

Citat Hornet kaže: Pregled poruke
    Nema baš nikakve razlike!
    EU verziju imam, a video sam i USA.
    Sa bj7010 sam inače prezadovoljan, a posedujem ga preko 4 godine

E da, ime mi je Nikola i svojim radovima me je sa foto foruma nesvesno dovukao Serb. Veliki pozdrav svima, s obzirom da mi je ovo prvi post!

E pa Nikola prvo dobro dosao I hvala na informaciji, definitivno ce biti EU verzija zbog lepse poledjine sata Bice slike kad bude novina

Mlađi član
    Član od
    6.2.2010.
    Lajkovi
    17
    Reputacioni uticaj
    16

Hvala svima na pomoci Citizen Nighthawk BJ7010-59E je stigao i ja sam prezadovoljan!
    vladas likes this.

Član Avatar korisnika Srđan
    Član od
    22.10.2013.
    Lajkovi
    1519
    Reputacioni uticaj
    15

Da ne bih otvarao neku drugu temu, imam jedno pitanje za ljude koji poseduju ovaj sat.

Naime, prekjuce sam kupio sam ovaj sat. Naravno iluminacija je bila jarka i plava. Međutim, veceras sam primetio da je nesto zelenkasta. Mislio sam da sat nije bio dovoljno izlozen svetlosti, pa sam ga malo izlozio svetlosti lampe. Intenzitet se pojačao, ali boja zelenkasta.

Da li je neko ima ovo ili slično iskustvo? Sta bi mogao biti uzrok ovome?

Strana 1 od 2 12 PoslednjaPoslednja

Bookmarks sajtovi

Vaš status

• Ne možete postavljati teme
  • Ne možete odgovarati na poruke
  • Ne možete slati priloge uz poruke
  • Ne možete prepravljati svoje poruke
  •