Resio sam da kupim sat i vec neko vreme pretrazujem internet, gledam proizvodjace, specifikacije. Slucajno sam naisao na ovaj sajt i bas mi se dopada. Pozdrav za administratora, vrlo temeljno i na vreme odgovara.
Naime, kupio bih sat, pre svega kvalitetan, i naravno meni dopadljiv a cena je recimo do 250e (moze i manje naravno). Najpre sam gledao Swatch, pa Fossil, Festine, ali kako vreme prolazi sve sam blizi da kupim neki japanski sat. Vidim da su Citizen i Seiko prilicno skupi. Gledao sam neke Orient modele i jako su mi se dopali a citao sam forum gde kazes da su Orient satovi dosta dobri i ne tako skupi. Da li to kazes zbog toga sto je mozda to najpametnija investicija za odnos cena/kvalitet ili su zaista jako dobri? Da li su bolji od Casia, Festine i Fossila? U kom su rangu? Hteo bih da znam i ko proizvodi Festinu (procitao sam da su koreni iz Svajcarske) i Fossil i koje mehanizme koriste? Jos jedna stvar, da li je da je narukvica od celika ili titana i da li je on radioaktivan metal, ja sam citao da moze da bude? I na kraju sta bi mi ti preporucio?
Unapred hvala!
Registracija
Help

102Likes
LinkBack URL
About LinkBacks
). Najpre sam gledao Swatch, pa Fossil, Festine, ali kako vreme prolazi sve sam blizi da kupim neki japanski sat. Vidim da su Citizen i Seiko prilicno skupi. Gledao sam neke Orient modele i jako su mi se dopali a citao sam forum gde kazes da su Orient satovi dosta dobri i ne tako skupi. Da li to kazes zbog toga sto je mozda to najpametnija investicija za odnos cena/kvalitet ili su zaista jako dobri? Da li su bolji od Casia, Festine i Fossila? U kom su rangu? Hteo bih da znam i ko proizvodi Festinu (procitao sam da su koreni iz Svajcarske) i Fossil i koje mehanizme koriste? Jos jedna stvar, da li je da je narukvica od celika ili titana i da li je on radioaktivan metal, ja sam citao da moze da bude? I na kraju sta bi mi ti preporucio? 

Odgovor sa citatom

Bookmarks sajtovi