Pa ono jeste, dvoumio sam se da li da naručim, preblizu je replici. Mada, imaju svoje ime, mehanizmi su kineski, jedino što je izgled isti kao Panerai satova. E sad, nisam siguran, ali mislim da Panerai nema autorska prava na izgled sata. Uglavnom, vodio sam se logikom, ako na forumu na kome nije dozvoljena rasprava o replikama (watchuseek) raspravljaju o ovim satovima, onda verovatno i ne spadaju u domen replika.

I mene je zainteresovalo da vidim kvalitet koji se dobija za uloženi novac, a sudeći po komentarima amera, za koje znam da mogu da budu velike picaj*le za ono za šta plaćaju, izgleda da je dobar.

Sviđa mi se što možeš da naručiš boju brojčanika, kazaljki, izgled kućišta i kožne narukvice. Da prilagodiš sat kako tebi odgovara.

Tako da prelomih i naručih. Još uvek nisam dobio instrukcije kome da pošaljem pare. Inače, ovaj ću da probam da platim paypal-om. Radio sam neko vreme u Americi pa sam tamo imao račun i paypal vezan za taj račun. Račun nisam ugasio i ostavio sam par stotina dolara za svaki slučaj pa kontam da probam da platim i time. Ako ne prođe paypal ostaje visa virtuon .

p.s. Homage - Hommage, bem li ga, oni kazu homage koliko sam uspeo da vidim.