i IWC
deda luka jedan od coveka koji je leteao prvi da ne lazem migu,uostalom prvi od uvezenih je imao IWC koji i dan danas kad ga pitam za njega ne zna gde![]()
i IWC
deda luka jedan od coveka koji je leteao prvi da ne lazem migu,uostalom prvi od uvezenih je imao IWC koji i dan danas kad ga pitam za njega ne zna gde![]()
next year at this time I'll be a millionaire
Vrlo moguce da je bilo i IWC-a u jednom periodu. E da se ja pitam nosili piloti moje zemlje bi nosili iskljucivo IWC!
A breitling su imali mozda najgori u istoriji firme.zovu ga breitling sa greskom.
OFF Pa zar nisu svi Breitling-i sa greskom![]()
Ovaj moj drugar se zali da Skyhawk baguje na vecim G opterecenjima i da mu se desavalo da se resetuje kad krene da stopuje nesto. Kaze, uzece Burana i bog da ga vidiIzgleda da piloti nemaju srece sa ovim ana-digi varijantama
(Naravno, ovo je samo izolovano misljenje. Uzorak je premali da bi se donosili zaključci o pouzdanosti Citizena)
Poslednja ispravka: anbeast (25.9.2012. u 2:13)
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Bookmarks sajtovi