Ma nisam ti ja nikakav profić,nisam ni urar-časovničar samo zaljubljenik u satove napose đepne i vojne koji svaki dan uči nešto nova o njima!
A sada da ti provam pomoć,takve Omege pravile su se u dvadesetima,raritetnije su,napose u mint stanju imaju robusnije kućište i mehanizam koji se većinom koristio u ta doba kod Omeginih đepnih satova!Sad bih trebao vidjet i slike i stanje tog sata!ako je u dobru stanju zainteresiran sam mijenjat se il ga otkupit s vremenom jer takav nemam u kolekciji.al postoji i novija varijanta koja mi se isto sviđa iz 40-ih koristio se tadašnji standardni mehanizam koji je i u mojim vojnim Omegama.Al ako je to najnovija varijanta iz 60-70ih tad je to najslabija varijanta al ako je dobro očuvana opet nije za bacit.sad sam napisao puno toga a nisam ti puno pomogao.Potkrijepi me fotografijama Omege pa ti mogu još detaljno pomoć i pazi da slike budu vidljive,slikaj lice i mehanizam te gravuru željeznice na poleđini!
Lp!
Registracija
Help

102Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovor sa citatom
Nadam se da će, vremenom, biti još veća. Pokušaj nam predstaviti neki od tih satova pojedinačno. Uz moguću zanimljivu priču o njemu...neki njegov istorijat, životni put...ko ga je dobio, nosio i tako to...naravno ako znaš tako nešto o njima...i obavezno fotografije, posebno mehanizma.

Bookmarks sajtovi