jesam marko stvarno sam zadovoljan i sretan i ne mogu ga prestati gledati svakim pogledom te vuce da ga pogledas jos jednom, nema kraja tome zena ce me u top stavit vec sam joj na vrh glave popeo!
jesam marko stvarno sam zadovoljan i sretan i ne mogu ga prestati gledati svakim pogledom te vuce da ga pogledas jos jednom, nema kraja tome zena ce me u top stavit vec sam joj na vrh glave popeo!
Prelep sat, jedno vreme sam i ja razmisljao o nabavci istog ali u crnoj varijanti.
![]()
@sector77 - cestitam na fenomenalnom satu! Znam taj osecaj o kome pises - zelim ti da dugo potraje. Definitivno si kupio vrlo vredan i lep sat!![]()
No time to lose
Evo nakon par dana nosenja ovog velicanstvenog sata mogu baciti mali osvrt na moj dozivljaj sata.Krenut cu od kopce na satu koja je izvrsno obradjena sa svi strana stvarno se lagano kopca a za otvaranje je potrebno obje strane stisnuti, narukvica gumena odlicno lezi na kozi , mekana a opet tako debela da stvarno imate osjecaj da je nista nemre strgat.Mozda mali minus kod narukvice je to sto unutarnji rubovi gume su rezani pod pravim kutom pa bi mozda to nekoga zasmetalo jer malo je kao agresivna prema kozi. Nista strasno meni ne smeta ali mozda nekome bi.Sat je odlicne zavrsne obrade svaki detalj je odradjen do kraja i bez zamjerki, prsten se vrti odlicno malo teze ali to je po meni i dobro.Krunica je dobro smjestena i ne zabija se u saku kao na nekim satovima valjda zato sto je oko nje ovo izbocenje i ne tiska po kozi, iluminacija (ako sam dobro napisao) je odlicna cim malo udjete u tamniji prostor vec se vide boje koje odlicno reagiraju na svjetlost a u potpunom mraku dozivljaj sata je zapanjujuci.Sto se tice tocnosti evo pratim ga vec dva dana i zuri nekih 6-7 sekundi sto je navodno u normali i nakon par mjeseci napinjanja trebalo bi se smanjiti koju sekundu, tak sam cuo od par ljudi.Ali i ako ostane u ovih 6-7 sek ja sam zadovoljan.sve u svemu sat je fenomenalan i nije mi zao ni jedne lipe koju sam dao za njega i nadam se da ce opravdati svoje ime u narednom vremenu.Mozda je ovo moje neskromno misljenje ali za sada ne mogu napisati ni jednu ozbiljnu zamjerku satu!Hvala vama koji ste ovo procitali i sve sugestije komentari i ostalo su dobro dosli .hvala
Sector prelep kaiš, ali orginal mi je, uhh tiha patnja!
hvala svima kad poslikam bacim komentar sata
Bookmarks sajtovi