Sendvic cifer, ispupceni brojevi na koroni,... A cena - prava sitnica. Za nas non EU 750evra + shipping (+ carina i porez )
| SAS Watch Company Ltd.
Sendvic cifer, ispupceni brojevi na koroni,... A cena - prava sitnica. Za nas non EU 750evra + shipping (+ carina i porez )
| SAS Watch Company Ltd.
Nije malo ali nije ni previše....sviđa mi se Panerai stil kućišta.
Sat mi je odličan, ali je preskup. Za te pare bez razmišljanja Sinn U1.
Jeste prekup, nadam se da ce novi modeli imati manju cenu.
Sat sasvim ok izgleda i verovatno je kvalitetan, ali da bi se probio u tom cenovnom rangu treba da dokaže svoj kvalitet. I meni je kao i Refreshu pao na pamet Sinn U1 kao sat dokazanog kvaliteta u tom cenovnom rangu ronilačkih satova, pa se nameće pitanje da li je ovaj SAS barem približnog kvaliteta.
To je sigurno - tek treba da se dokazu i da se pokaze kvalitet, i cena je stvarno jaka cak i ako se ispostavi da je kvalitet stvarno visok, ali bez obzira na sve - vise mi se svidja nego U1
Kad sam video sat, ponadao sam se da je u rangu 600-700$ obzirom na cene slicnih malih nezavisnih manufaktura. Cifra od 750evra + troskovi je bila stvarno otreznjujuca. Ali kad zanemarim cenu, izgled mi se stvarno dopada.
Mene samo nervira ovaj SAS natpis na satu!
Ma ni blizu Benarus-a!Meni je cifer bas nekako siromasan i jadno izgleda.. Cekamo Benaruse!
@tolarbo
Pa ne znam- ne izgleda loše i nekvalitetno(barem koliko se vidi sa slika).
@ANGEL
I meni se ne sviđa ime brenda ali se ne bih bunio da mi ga neko pokloni(neko će ga garant uzeti samo zbog imena)!
Cao Dalibore, pa nekako mi je brojcanik totalno prazan, datum je sitan da treba lupa da bi se video, ova korona mi nekako ne stoji na ovom panerai kucistu! E sada, mozda sam malo pristrasan jer mi se ceni da Benarus izgleda mnogo bolje a imaju slican stil. A nesto smo ih merkali kolega eee i jaTakodje i ovaj naziv SAS mi je govori da je dizajner hteo da uzme tudji identitet, a ne da da svoj licni pecat satu. Ali opet to je moje misljenje.
Bookmarks sajtovi