Evo i jedan video review
Evo i jedan video review
Kakav je mehanzam u ovom satu u odnosu na Etu 2824-2,koja se mahom satvlja u diver satove do 1000 $,pitam zbog poredjenja cene i kvaliteta?
Posto je Seikov mehanizam, mislim da tu nema greske, mada bi vjerovatno bio skuplji da je ETA u pitanju. Tacnu razliku ne znam to ce nam reci neko od iskusnijih
Nije tako los, to je u principu seiko 4r mehanizam.
Losiji je u odnosu na 2824, ali je sasvim solidan mehanizam.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
To onda jos vise opravdava nizu cenu sata,mislim da su diveri u tom cenovnom rangu jako tanki sa ponudom, super je sat,hvala na odgovoru.
Pa s obzirom da ima i datum i dan to je isti ili slican mehanizam kao 4R36, koji je u mom Seiku
Pa da je u njemu ETA vjerovatno bi bio oko 500$ ili cak vise, ovo mi se cini kao dobar potez proizvodjaca, dobar pouzdan mehanizam, lako se servisira, ok cijena. Dobar udar na konkurenciju, samo ne znam da li je zavrsna obrada na visokom nivou
Poslednja ispravka: Dragojlovic Darko (21.6.2013. u 20:37)
Po meni su dan i datum na diveru visak,mozda datum,ali dan nikako.
Pa da, to sam i napisao u onoj poruci.![]()
Da je eta unutra kostao bi sigurno vise od 500e. Ovako sa slika i videa deluje da je zavrsna obrada ok, ali svakako da bi bilo zanimljivo videti ga uzivo. Sto se kaze sto ljudi sto cudi.
Sto se tice dana i datuma, to je stvar licnog ukusa. Neki legendarni modeli Citizena i Seika imaju i jedno i drugo i manje vise nikome ne smeta.
Poslednja ispravka: RUS (21.6.2013. u 20:41)
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Sada bih pre uzeo u razmatranje ovaj sat nego neki do 1000$ sa Etom, jer mi se cini da je skroz korektno uradjen.
Sad sam malo posjetio zvanicni sajt, oni imaju samo ovaj jedan model u ponudi, procitao sam da im je ovo prvi model ali sam mislio da imaju jos nesto u ponudi. Marko postarina van SAD-a je 50$ pa ti vidi![]()
Bookmarks sajtovi