Svaki smartphone ima odgovarajuci program za to.Ja ih imam nekoliko.
Svaki smartphone ima odgovarajuci program za to.Ja ih imam nekoliko.
Da, znam. Treba mi bas sat.
Druže, ne znam da li sam te dobro razumeo, da li tražiš nešto slično ovome:
Ako je to ono što tražiš to imaš u svim bolje snabdevenim prodavnicama računara i druge tehnike. Mislim da sam video jako dobar izbor ovakvih satova u radnji Big Bang u TC Ušće. Siguran sam da neki od njih ima opciju alarma samo radnim danima.
Pozdrav.
Koliko mi se cini, za ovaj ne pise da ima tu opciju, samo da ima ugradjen kalendar. Zato i pitam ovde. Dodatna nezgodacija je sto zivim u Novom Sadu![]()
Hvala Radovane,ja nesto nemam poverenja u telefon...
a kako se ovi uredjaji ponasaju kad nestane struje?
Skines aplikaciju "Alarm Droid" na Android smartphone, ima stosta od opcija. Podesavas sam svoje alarm melodije, mozes da podesis "ramping", da ne bi dreknulo i oteralo te na gornji sprat vec da budjenje bude... blaze, da tako kazem, i odlicna funkcija je podesavanje prepreka za gasenje, da ne bi mogao samo da pogodis ekran otprilike i ugasis alarm, vec da moras da malo mozgas pre nego sto se ugasi. Iskreno, vremenom je moj mozak nasao nacin kako i da ovo prevazidje, pa je najbolje resenje meni bilo da stavim telefon na drugi kraj sobe, on se tamo dere, a ja moram da ustanem da bi ga ugasio - ovo je radilo definitivno. Aplikacija je prilicno pouzdana, cak mislim da radi i ako je telefon ugasen, ili moze da se podesi.
Ne odgovaram na pitanje, ali cisto da dodam jedno iskustvo.
EDIT: Tek sam sad video datum zadnje poruke, izvinjavam se na "necro". Brisite.
Poslednja ispravka: himmelstrider (26.10.2016. u 15:21)
"Vecina drustva zna sta je amortizer, sta je gibanj, sta je obarac, snajperski nisan... samo ja znam kako oni rade, i samo ja konstantno ucenje o tome vidim kao normalno."
Bookmarks sajtovi