Prikaz rezultata 1 do 2 od ukupno 2
  1. #1
    Administrator Avatar korisnika Shmizla
    Član od
    25.2.2008.
    Lokacija
    Beograd, Srbija / Belgrade, Serbia
    Poruke
    7.360
    Lajkovi
    11832
    Reputacioni uticaj
    250

    Određen forumom Paris Hilton satovi

    Paris Hilton satovi-paris_hilton_logo.jpg

    Kolekcija Paris Hilton satova je pre svega namenjena mlađim dama koje žele da zasene, ostave bez daha i nikoga ne ostave ravnodušnim. Onim ženama koje su hrabre i sigurne a u isto vreme ženstvenog i zavodljivog stila.

    Nova kolekcija satova predstavljena ove godine na čuvenom sajmu Baselworld 2011, nosi sa sobom viski kvalitet izrade i završne obrade. Karakteristike ovih modela satova su visoko poliran hirurški čelik, Swarovski kristli, kao i Mijota mehanizmi.



    Paris Hilton satovi u 2011. godini dolaze u 8 komplementarnih kolekcija i to:

    Beverly – mogu se okarakterisati kao satovi tradicionalnog izgleda, okruglog brojčanika, sa poliranom metalnom narukvicom. Omogućavaju prikaz dana, datuma i prikaz AM/PM funkcije, pored standardnog prikaza sata, minuta i sekunde.

    Heiress – u prevodu se ova kolekcija može nazvati Naslednica. Karakteriše je veliki broj kristala kojima je ukrašen brojčanik, svaki sat od 1 do 12 je označen sa krupnijim kristalom, a korona je preljefno ukrađena što daje satu prefinjen izgled.

    Hollywood – modeli satova ove kolekcije su elegantnog pravougaonom oblika, čeličnom kućišta sa kožnom narukvicom. Izrađuju se u tri varijante: crna, bela i zlatna.

    Tinkerbell – karakteriše kombinacija sata i narukvice. Pet privezaka na narukvici od kojih jedan prikazuje vreme, ujedno ukrašen kristalima. Ukoliko volite da vam sat ujedno bude i narukvica ova kolekcija je pravi odabir za vas.

    Crown – predstavlja kombinaciju tradicije i glamura, rimskih brojevi i krupnih kristali. Dostupni su u pet varijanti: srebrna, zlatna, braon, bela i crna.

    Princess – omiljena kolekcija i same Paris Hilton, sa narukvicom ukrašenom krupnim kristalima. Dolazi u tri varijante: srebrna, zlatna i rose zlatna.

    Fame – modeli satova ove kolekcije se karakterišu okrugnim kućištem, kristalima ukrašem brojčanik, kožnom narukvicom. Kućište se izrađuje u tri varijante – zlatnoj, srebrnoj i crnoj boji, u kombinaciji sa srebrnom, zlatnom, roze zlatnom i crnom narukvicom. Namenjeni za one dame koje čekaju svoj trenutakslave, kako se u prevodu i zove ova kolekcija.

    Ice-Glam – kolekcija se karakteriše kućištem izrađenim od platike, koronom ukrašenom krupnim kristalima, kožnom narukvicom. Može biti odličan izbor modela sata za neformalan vid odevanja. Ukoliko vam se ova kolekcija dopada, imate mogućnost da odaberete idealan model za vas, jer se izrađuju u pet različitih kombinacija.

    Paris Hilton satovi-ph.jpg

    Zvanična web adresa Paris Hilton satova: www.paris-hilton-watches.com

    Paris Hilton satovi-ph2.jpgParis Hilton satovi-ph1.jpgParis Hilton satovi-ph3.jpg

  2. #2
    Administrator Avatar korisnika Shmizla
    Član od
    25.2.2008.
    Lokacija
    Beograd, Srbija / Belgrade, Serbia
    Poruke
    7.360
    Lajkovi
    11832
    Reputacioni uticaj
    250

    Određen forumom Re: Paris Hilton satovi

    Na Međunarodnoj izložbi zlatarstva i časovničarstva "Sjaj" u Novom Sadu 2011. godine model sata
    Paris Hilton - Princess je dobio nagradu za Dobar dizajn.

    Paris Hilton satovi-paris-hilton-princess-.jpg Paris Hilton satovi-dobar-dizajn-2011-sjaj.jpg

Bookmarks sajtovi

Vaš status

  • Ne možete postavljati teme
  • Ne možete odgovarati na poruke
  • Ne možete slati priloge uz poruke
  • Ne možete prepravljati svoje poruke
  •