Esprit satovi - Info-esprit-logo.jpg

ESPRIT je internacionalni, mladalački, lifestyle brand. Nudi pristupačan luksuz i donosi novitete i stil.

Esprit satovi - Info-esprit-satovi-2.jpg

Kompaniju Esprit su osnovali Susie i Doug Tompkins 1968. godine u San Francisku, Amerika. Početak njihovog poslovanja je karakterističan po tome što su prodavali Esprit odeću iz svog kombija. Kasnije 1976. godine su registrovali kompaniju pod imenom Esprit de corp u Duesseldorf-u, Nemačka. Kreirali su odeću za žene, muškarce i decu, izrađene od prijatnih i kvalitetnih materijala. Danas Esprit u svom asortimanu ima različite linije proizvoda: odeću, satove, nakit, čarape, naočari za sunce i dr.

Esprit satovi - Info-esprit-satovi-3.jpg

Esprit satovi su se na tržištu pojavili 1995. godine, dok je Esprit nakit prvi put predstavljen 1998. godine. Prvobitno je Nemačko tržište bilo upoznato sa njihovim novim proizvodima. Nakon pojave na tržištu Esprit proizvodi su jako dobro prihvaćeni od strane potrošača. Esprit satovi i nakit su postali jedan od komercijalno najuspešnijih brendova, verujući da su stvorili poseban tržišni segment za sebe same - prepoznatljiv brend, veoma dopadljiv i pristupačan, moderan i jednostavno uvek mlad.

Esprit satovi - Info-esprit-satovi-4.jpg

Iz godine u godinu se javljaju nove kolekcije Esprit satova. Takođe, u nekoliko navrata su lansirane i specijalne linije proizvoda. Kombinacija različitih materijala i boja, uklopljnih u atraktivan dizajn, omogućuje kreiranje različitih modela. Veliki broj Esprit satova imaju kućište izrađeno od nerđajućeg čelika. Svi Esprit Timewear modeli imaju poklopac kučišta od nerđajućeg čelika, što ih čini antialergijskim.

Esprit satovi - Info-esprit-satovi-1.jpg

Zvanična Esprit web adresa: Esprit Timewear