Time Force satovi - Info-time-force-logo.jpeg
Valentin group je španska multinacionalna kompanija koja se ističe sa više od 40 godina iskustva u oblasti proizvodnje satova. Ona ima svoje proizvodne pogone u epicentrima proizvodnje satova: Hong Kongu, Švajcarskoj i naravno Španiji. Njena poslovna filozofija se bazira na projektovanju imidža zasnovanog na kvalitetu i profesionalizmu, ka svojim klijentima na pet kontinenata.

Time Force je vodeći brend ove kompanije koji se ističe u poslednjih nekoliko godina. Baziran je na Ultimate Conceptu, koji savršeno oslikava poslovnu filozofiju Valentin grupe. Ultimate Concept čine: drugačiji dizajn, sopstveni stil, stvaranje najnovijih trendova, kao i visok kvalitet izrade proizvoda. Valentin Grupa se takođe može istaći sopstvenim timom dizajnera koji stvaraju vrhunski dizajnirane proizvode.

Ambasadori Time Force brenda u poslednjih nekoliko godina su Rafael Nadal, Cristiano Ronaldo, Pau Gasol, Gerard Pique i Elsa Pataky.

Time Force je prisutan u velikom broju zemalja širom sveta, predstavljajući najnovije modne trendove. Od nedavno Time Force je lansirao i novu liniju nakita nazvalu Ultimate Jewels.

Zvanična web stranica: TIME FORCE - Ultimate Concept Watches & Jewels