6Likes
-
Novi član
- Reputacioni uticaj
- 0
Sector 340
Pozdrav svima!
Nov sam na forumu i pretraživo sma postove, ali nigde nisam našao komentar za sat iz Sectorove serije 340. Konkretno interesuje me sledeći model:
Sector Muški SECTOR 340 3253340015 - BPM Watch World
Ukoliko neko može nešto detaljnije da mi kaže bio bih mu zahvalan.
-
Re: Sector 340
Pozdrav Zokile i dobrodisao. Iako Sector vazi za donekle modnu marku, 340tica mi se svidja jer je dovoljno klasicna a i bila je dugo(doduse chronograph varijanta, ona narandzasta) zastitni znak brenda. Mislim da taj sat sa tom celicnom narukvicom(koja mi se mnogo svidja i vrlo je prepoznatljiva, predpostavljam da je i kvalitet ok), safirnim staklom, kao i sa Rondinim mehanizmom dobra kupovina. Ako si bas zainteresovan za sat, mozes pogledati i oglas na nasem sajtu k.p. prodaje se jedna nova sa hronografom za 200e.
-
Novi član
- Reputacioni uticaj
- 0
Bezbi,
hvala na dobrodošlici i na brzom odgovoru. Ja sam, inače, već kupio ovaj sat, tako da idem obrnutim redosledom
. Rekli su mi prilikom kupovine da je sat dobar i da je u njemu švajcarski mehanizam, samo nisam znao koji tačno. Sada, kada si mi rekao da je ronda unutra, još sam zadovoljniji svojim izborom. Sat mi se sviđa jer je istovremeno klasičan i elegantan, a opet sportski i robustan.
Inače, i meni se sviđala verzija sa hronografom, ali je skuplja za oko 100 evra, a to mi je ipak bila velika razlika.
-
Cestitam na kupovini i reci cu ti samo jednu rec: SLIKE!
-
Novi član
- Reputacioni uticaj
- 0
Prvo da se zahvalim Vladanu na detaljnom izveštaju o mehanizmu u satu.
Inače, da se pohvalim-ja sam prilikom kupovine sata uspeo da dobijem 10% popusta
!
-
Novi član
- Reputacioni uticaj
- 0
Ja sam prije 5 godina kupio Sector 300 chronograph i do danas sat radi besprijekorno, samo jednom sam zamjenio bateriju. To mi je bio prvi sat kojeg sam kupio i prezadovoljan sam sa njime. Sector sam preporučio i frendu i on je kupio Sector 240 jer mu je bio jeftiniji.
-
Novi član
- Reputacioni uticaj
- 0
Možeš li da postaviš slike sata?
Ja ću postaviti slike ovih dana.
-
Novi član
- Reputacioni uticaj
- 0
Slike su već postavljene, a naslov je moja (amaterska) kolekcija.
-
Novi član
- Reputacioni uticaj
- 0
-
Sat opasno izgleda! Sectori su postali vrlo popularni kod nas u posednje vreme. Mene je bas puno ljudi zvalo kada sam ja prodavao mog oversizea. Definitivno pozeljna marka kod nas. Lep satic
Vaš status
- Ne možete postavljati teme
- Ne možete odgovarati na poruke
- Ne možete slati priloge uz poruke
- Ne možete prepravljati svoje poruke
-
Pravila foruma
Bookmarks sajtovi