sve to sam procitao na netu...ali ja vise verujem momcima koji su aktivni na ovom sajtu...nekako mi je njihovo misljenje realnije...mozda neko ima sat firme mondia,pa ce reci svoja iskustva...
sve to sam procitao na netu...ali ja vise verujem momcima koji su aktivni na ovom sajtu...nekako mi je njihovo misljenje realnije...mozda neko ima sat firme mondia,pa ce reci svoja iskustva...
Tesko ce ti iko reci neka iskustva iz prve ruke jer verujem da niko sa foruma nije do sada imao priliku da ima taj sat u kolekciji. Jednostavno skoro je poceo sa distribucijom kod nas a ni na zapadu nije da ga ima u radnjama na svakom koraku.
Licno nikada nisam video ni jedan njihov sat, na wusu je par puta bilo polovnih modela na prodaju ali nisam video da se ikada i jedan prodao. Racunaj da ako ga uzmes, tesko ces ga prodati jer je to kod nas (a vala i sire) krajnje nepoznata marka.
Sto se samog mehanizma i sata tice, sve deluje ok, cena je ok u odnosu na one sa neta (prakticno ista kao na jedinom sajtu gde sam nasao da se prodaje Mondia, Orologio de Italia) jedino mi nije jasno zasto ne pise swiss made vec swiss movement?
Ako ti se svidja, ne verujem da je losije resenje od bilo kog drugog sata u tom cenovnom rangu.
Evo ih i kod nas............
Mondia satovi Srbija: Naslovna
imam i ja i citizen i seiko...ali ovaj mi je mnoooogo lep...
Meni je problem kod ovih satova sto niko nije imao prilike da ih nosi, pa da kaze licno iskustvo...Drugi problem je sto koriste neke mehanizme koji se ubacuju i u Invictia satove, a po vecini forumasa Invictia se nije dobro pokazala. Dobra strana je svakako sto ubacuju swis mehanizme u bolje satove, imaju atraktivan dizajn, i sto za tu cenu daju safirno staklo.... Imas 2 puta ,da ides na neku sigurnu varijantu sa seikom , casiom ili citizenom za te pare , ili da ides u manji rizik (zbog svega gore navedenog) sa mondiom zbog dizajna sata i zbog lepote koje ovaj sat svakako ima. Ja licno bi mozda i rizikovao posto imam citizena i seika , ali ipak je to tvoja odluka, i nadam se da ako ga kupis neces imati problema![]()
ne znam...samo sam protrcao pored zlatare,video krajickom oka satove,usao na pet sekundi u radnju i otrcao na posao...kasnio sam...a onaj pilotski mi dade covek da probam...odlican...ali posao je posao,ni ja ga ne volim...ilovaca...
Videh ih bas danas u Delta sitiju u S&L (Valjda. Uvek zaboravim cija je radnja dijagonalno od BMP-a). Zapazio sam jedan sa braon kaisem. Lici malo na Tiso Le Lokl. 26 iljada, kvarc. Mlada dama koja je tamo zaposlena je pretpostavila da je Ronda unutra (kada sam pitao da li je ETa, Ronda ili nesto trece). Gledah danas i njihov sajt.
Prvi utisci: Manje-vise standardni kvarc i ETA automatik mehanizmi, solidna izrada (na blic sam pogledao), lep dizajn pojedinih modela. Kvarc (bar ono sto ja gledah) 20 - 28 'iljada, mehanika: oko 40....
Zagledacu malo bolje ovih dana.....
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Da, da u pravu si. Ima ih u S&L u Delta City-ju.
Bookmarks sajtovi