18Likes
-
-
Član
- Reputacioni uticaj
- 16
Re: MONDIA satovi
ovaj sam stavio na ruku...nije prevelik...bas dobro lezi...i nekako je jednostavan i lep...ima i nekih profi ronilackih modela,za ne puno para...sad ce bolji poznavaoci da rasteraju maglu oko ove firme za satove...ljudi sve znaju...stvarno sam prijatno iznenadjen znanjem pojedinih clanova...
-
Novi član
- Reputacioni uticaj
- 0
Prva bitna cinjenica za Mondia satove je da je to kuca sa casovnicarskom tradicijom i korenima u Svajcarskoj osnovana 1935. godine.Zenith-Mondia-Movado grupa je tokom 1970 je imala znacajnu ulogu u svetu satova. Italijanska kompanija Sordi je 2000. godine kupila firmu Mondia i nastavila da pravi satove sa Ronda i ETA mehanizmima, ali i napravila serije modela sa Myiotom OS 20/21. Konkretan model 1-6207 je sa Rondom 515 i sa safirnim staklom tako da mozemo reci da je odnos cene i kvaliteta zaista dobar jer kupujete sat a ne ime neke modne kuce. Mondia je dizajnirana i napravljena u Italiji, a evropski kvalitet i kontrola su, slozicete se, ipak vazni kod ovakvih stvari.
Pozdrav
-
-
Ako uzmes sat obavezno da se javis sa utiscima
-
Član
- Reputacioni uticaj
- 14
mondia satovi mogu da se nadju i u Decanskoj ulici,15 metara od autobuske stanice,mislim na autobusku stanicu kod doma omladine.Znaci,15 metara desno od bus stanice,zlatara SISIC.
-
Član
- Reputacioni uticaj
- 16
brate,ja pare za onaj pilotski nosim u dzepu svaki dan...pa ti vidi koliko sam na ivici...
-
Član
- Reputacioni uticaj
- 16
ne smem vise tamo da prilazim...ima bas lepih...bas se lomim...
-
Član
- Reputacioni uticaj
- 16
e,moram nesto da vam priznam...celo vece citam tekstove sa ovog sajta....ne pratim izbore niti gledam politicare koji nesto s.ru ni onog frfljavog *** iz cesida koji ne radi nista 4 godine i onda na dan izbora istovremeno s.re na svim kanalima...i uzivao sam...hvala momci i devojke!!!!!!!!!
-
Član
- Reputacioni uticaj
- 16
sve to sam procitao na netu...ali ja vise verujem momcima koji su aktivni na ovom sajtu...nekako mi je njihovo misljenje realnije...mozda neko ima sat firme mondia,pa ce reci svoja iskustva...
Vaš status
- Ne možete postavljati teme
- Ne možete odgovarati na poruke
- Ne možete slati priloge uz poruke
- Ne možete prepravljati svoje poruke
-
Pravila foruma
Bookmarks sajtovi