Iskreno ne razumem vas koji ne spavate sa satom, pa u šta prvo pogledate kada se probudite!? Kako znate kada ste se probudili i da li ste možda zakasnili na posao...ili možda niste ni zaposleni...![]()
Iskreno ne razumem vas koji ne spavate sa satom, pa u šta prvo pogledate kada se probudite!? Kako znate kada ste se probudili i da li ste možda zakasnili na posao...ili možda niste ni zaposleni...![]()
pa, gazda, kako da spavam sa monsterom na ruci, zamisli da u snu slucajno mlatnem zenu...
a sat stoji na stocicu pored kreveta, pa nije problem pruziti ruku, a ipak je mnogo bezbednije.![]()
jole777 kaže:
Narodna izreka-Bolje spavati sa monsterom na ruci nego sa monsterom u krevetu!
Što već reče neko,sa satom spavam samo popodne.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Ajd evo i ja....spavam sa satom od kako sam dobio prvi sat....odavnooooo
A pored kreveta imam stakleni stocic na kojemu mi je djepna Stowa.....staklo tako lepo prenosi kuckanje, a ujutro ju pokupim i pored laptopa.....
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Pa ponekad mi se desavalo da legnem sa satom, a u zadnje vrijeme ne, cak ga skidam cim dodjem kuci i odlozim na komodu pored vrata. Ali bas nikad ne izlazim bez sata vani
Ac Milan, il club piu titolato al mondo
Uvek. Sat skidam samo kada se kupam ili radim nesti sto bi moglo ozbiljnije da ga osteti.
Bookmarks sajtovi