Radovao sam se kada sam ga kupio,ali posle samo nekoliko dana korišćenja sam ga prodao i tada sam bio još radosniji što je otišao od mene,puj,puj,puj,daleko mu lepa kuća.
Radovao sam se kada sam ga kupio,ali posle samo nekoliko dana korišćenja sam ga prodao i tada sam bio još radosniji što je otišao od mene,puj,puj,puj,daleko mu lepa kuća.
Omega rules !!!
Poslednja ispravka: skydrummer (1.8.2018. u 22:47)
Uvek sam bio pri stavu da tržište određuje cenu necega(ponuda/potraznja/recenzije i sl.)... I što bi kolega Ralesd rekaootrebno je da pravi kupac vidi pravi sat u pravo vreme.. Ne bih se upustao u dalju polemiku, ipak je rubrika smešni oglasi
![]()
Gde pacov prodje,tu mis nema sta da trazi(rumunska narodna poslovica)
Kakvih 1k eura, o čem vi trkeljate.
Thai limited editioni idu po 800ak, 6r15 verzija po 500ak, prva gen po 200ak, druga ovisno o verziji po 200ak. I ne kenjam bezveze, non stop kupujem i prodajem vani.
Ove priče "listani su po 1000 dolara" okacite mačku o rep.
Mogu ja okaciti Omikron za 2k eura i čekati budalu da naleti... Koja se još nije rodila.
Monster nije bio na "Mesecu",nije prvi preleteo Atlantik,nije bio ni na Severnom ni na Juuznom polu niti je igrao u nekom cuvenom filmu.Nije igrao golf, kosarku, ragbi,tenis a ni fudbal.Nisu ga reklamirale cuvene svetske face od sportista,pevaca,glumaca,politicara do kriminalaca.Lici na sebe i nijednom lepotanu ne duguje objasnjenje za svoju nekopiranu"ruznocu".Njemu nema sta da se uzme da bi izgubio status legende i nikome nista ne duguje do svom genijalnom stvaraocu.
PS evo kolege ja sam u Februaru i Martu kupio tri nova Monstera:prve generacije(crni),druge(orange) i pre-order Jade LE trece generacije koji je na putu.Da li vrede tih para i ogromnog truda da dodjem do njih?Ja mislim da da,a vi kako hocete.
@dusan51 - mozes li da okacis slike monstera i squale-a?
Sent from my SM-A310F using Tapatalk
Odakle si naručio Jade i koliko te izašao???
Hoće moj drug da ga kupi.
Omega rules !!!
I obavezno slikaj jednog pored drugog kad stigne
Po meni, prelepe boje brojcanika
Sent from my SM-A310F using Tapatalk
Nije za prodaju nadam se da se necete ljutit ali moram ga ovdje zalijepit
Poslano sa mog SLA-L22 koristeći Tapatalk
Bookmarks sajtovi