Joj Milane, preteče me za dva klika. Jel misliš na ovog?
Prilog 65325
Printable View
Joj Milane, preteče me za dva klika. Jel misliš na ovog?
Prilog 65325
To je taj:lol:
Edit: Pogledajte ovaj opis.:banghead:
Prilog 65326
Eh, kad ga uporedim sa onim tvojim šRafhauzenom, kao da poredim sardinu i soma kapitalca :D
Edit i kod mene: vidim da danas odlično pecaš somove :D
Jeste, a ovome bi dobro došlo dvadeset po turu i noga u deo tela gde leđa gube svoje časno ime.
Gde, i ovaj sa hublotom je strasan.
Nema smrti sigurno...
Biće da su bunike dobro rodile, nema drugog objašnjenja :lol:
Sa Hublotom je najbolji do sada, nevjerovarno osim sto pise gluposti jos je i polupismen
Povoljno :banghead:
Prilog 65633Prilog 65634Prilog 65635
Da nije žalosno bilo bi smešno. Izuzetno povoljna petarda :blink:. Da ne bude neke zabune ovo je obična petrada 7009 8150. Dobar je to sat ali ne baš toliko dobar. Vrlo cenim Seiko, namerno ili sličajno sve ih je više u mojoj kolekciji , ali ovako nešto ( neko bi rekao muljanje ) retko se viđa.
Prilog 65674Prilog 65678
ha ha.pa to je nas prijatelj ne znam jel jos clan.
http://thumbs.ifood.tv/files/images/...en%20lemon.jpg
Ima i Heuer u isto vreme. Još malo i Petica će da ga poklopi sa cenom. To što radi kolokvijalno se naziva "odbrana cene". No comment.
Moram da priznam da sam ja krivac za ovu aukciju. :)
Naime, na nekoj niskoj ceni sam licitirao sa telefona i umesto 1.100 ukucao 11.000 dinara. :banghead:
Kad sam video šta sam uradio bilo je kasno, ali se na moju sreću našo neko koga je baš interesovalo koliko treba da ide da bi imao najvišu ponudu, mada je po ocenama kupac koji i ne planira da stvarno kupi sat.
Zna to i prodavac, poslao mi poruku u smislu vidim da vam se sat svidja, ovi novi kupci su neozbiljni, kad se završi aukcija sat je vaš ako hoćete. Reko svidja mi se, ali ne baš toliko. :)
Proizvedeno u :Aziji
Proizvođač:Panerai
Panerai Luminor automatik
Nov sat automatik,radi sve
Stavi ih na aukciju da mogu da dam ponudu, možda prodješ i bolje od toga. :)
Timex od 500e :confused:
Prilog 66464
Pa kad je serijski broj 43. :D
A jesteee, Vacheron Constantin mehanizam je crkao, pa je ubacen Seikov kvarcni.:banghead:
Prilog 66620
Joj, pogledaj ostale oglase istog lika :banghead:
Ma nije krep'o, već mu je ispala đunta sa sitnim nutom, a kako majstor nije imao odgovarajuće frcfongle da to malo dotegne, morao je da pređe na drugi mehanizam. :D
Komandirski ruskih specijalaca. Limitirana serija 100 komada. Sa jednim rezervoarom prelazi 24 sata.
Prilog 67263
Automatik na navijanje:confused:
Prilog 68142
Ne razumem... sve piše kako jeste! Ebre hard, nije šala...
Svaki automatik je na navijanje. Ali ručno, mahanjem ruke... iz ramena ili zgloba, svejedno. To famozno "automatik" suštinski je prevara, to ne postoji. Svakako moraš da pomeriš stajni trap da bi navio sat. Crnogorci ga ne priznaju, na primer (mislim na automatik), pa ni ja. Sve je u funkciji, i prečnik i metri i hrono. Sat je redak primerak, pa i slučaj, težak... ZZZ original, što je ustvari AAA kopija. Jedino ne razumem ovo "kući ste izuzetno kvalitetno"? Ja sam kod kuće uvek ok... nema veze, ja bih ovaj sat svakako kupio, bez obzira na astronomsku cifru, samo da se prisetim gde sam zaturio bunike...
Odlicna prilika da dodjete do original Rolexa. Ima i garanciju od 2 dana.
Prilog 68184
Dal taj ima i neki BMW, Jagura ili šta god da proda sa tim odnosom (recimo za 300 evrića)?
boze kakvi ludaci.
Ne može čovek lepo da se opredeli da li da se smeje ili... tragikomično je, ipak. Staviš sat zvučnog imena na aukciju, lep stariji komad sa mehanikom od koje pođe voda na usta, za relativno razumnu sumu i onda, kad si privukao pažnju, onako "velemajstorski" poređaš tri "bilborda" u rezoluciji 288 x 216 piksela!?! Da je 1.april pa i da razumem.
Hi-res minijatura (ne stavljam oglas u inat autoru):thumbdn::
http://static.limundoslike.com/origi...N-26546561.jpg http://static.limundoslike.com/origi...N-26546565.jpg
Vrhunski kvalitet, jedini u Srbiji(da je stvarno jedini...)
Prilog 68968
Casio, svajcarski mehanizam, starsno:banghead:
Prilog 69599
^Ali zato ima garanciju na bateriju 10 godina. :man_in_love:
Rus, skini skafander pa da vidim oćeš onda da potežeš Bangheada na svaki drugi oglas. Morebit da su se Helveti opametili pa će da doakaju Japancima štancujući f.ke Casio sa Swiss mašinom. Ha!
Гоогле транслате из нот деад!
Prilog 69654
Stvarno kakvo pitanje :D
Prilog 69801
Ja bih rekao pravo, s obzirom o kakvom se satu radi.
Pa to je rolex nije original al je kao pravi :P :P ali najjace "ovde se prodaju SATOVI"
Poznati svajcarski proizvodjac satova Citizen.
Prilog 69960
Evo jedna replikica za sitne pare....pa ko poželi IWC sa "Tagovim" mehanizmom neka požuri :banghead:
Prilog 70533