Izuzetno povoljno, jos malo pa nestalo;)
Prilog 58506
Printable View
Izuzetno povoljno, jos malo pa nestalo;)
Prilog 58506
Zdrava logika: ako original kosta 10.000 evra, kopija za 100 mora biti dobar "dil"...
Wostok INFORBIRO retkoooo! :confused:
Prilog 58652
Ne znam da li je ovaj već bio, ali bih mu se tako nalupao čvrga :banghead:
Prilog 58776
Prva ruka kopija.
Prilog 59271
Mašina lemania?!? Verovatno iz stare "švajcarske" radionice negde pored Hong Konga.
Royal master komplikacija:lol:
Samo tezak rad u kamenolomu za direktore sa royal stoper komplikacijom, nista manje...
Citizen iz 1935.:confused:
Bas ima taj dizajn karakteristican za taj period;)
Prilog 59744
Pa,Cituzen je uvek išao ispred vremena :D
Jeeeeste. Vintage "citizen" eco drive.
http://globalhorseculture.typepad.co...eae8970b-800wi
ku end ku :lol:
Prilog 59776
:banghead: Prilog 59934
Zamena za yuga, 500e:banghead::lol:
A prihvatio bi i zamenu za Mercedesa(mozda).
Poluautomatski:confused:
Prilog 60048
Kad bi Invicta (ili bilo koji drugi proizvodjac) napravio sat "za svaku priliku" pa jos i "za svaciju ruku", to bi se svakako moglo zameniti i za Mercedesa, ovako sumnjam da ce dobiti i dobar bicikl.
Najaci je ovaj sa poluautomatskim satom... :banghead:
Jedan od boljih u poslednje vreme.:)
Nazalost, Seiko je rasprodat ali izgleda da su neki drugi proizvodi iz Japana prilicno trazeni u Srbiji :rolleyes:
http://www.pbase.com/v_tihomir/image...4/original.jpg
Ispod stakla se nalazi gas....:confused::banghead:
Prilog 60473
Rus, ja se ne bih igrao sa tim satom sto znas mozda to staklo pukne i taj gas u dodiru sa kiseonikom ekspolodira:lol:
Neznam odakle da počnem..........:hmmmm:
Prvo da Vas sve puuunooo pozdravim, jer me duuuugooooo nije bilo i reših da za comeback posetim temu gde sam ostavio najviše poruka
E sad u poslednje vreme vrebate ove naše stručnjake dosta dobro ali ste po neke i propustili
npr evo jednog što lepo kaže kad popravite sat i hronometri će raditiPrilog 60664
samo što ja uz sve napore neuspevam da ih vidim (čak i one koobajagi) Prilog 60665 iako je radi bolje preglednosti lepo sklonio malu kazaljku
Vrh su ovi nesretnici koji licitiraju :banghead:
Ooo Popovac dobro došao. Dugo si odsustvovao.
Prilog 60666
Dsetak meseci plus minus neki dan imao neke hm.. statusne promene .......
no štobi rekla braća "vratio se šime "
Evo nesvakidašnje prilike da za bednih desetak hiljada dinara (da dobro ste čuli DINARA) 24 manjih i 8 većih PRAVIH dijamanata nisu cirkoni garant
Prilog 60690 original - zna gde ga je kupio i za koliko - bolja potvrda od toga ne treba.
steta sto kod nas taj internet kriminal se slabo kontrolise, pola ovih prevaranata bi trebalo lepo prijaviti, a to sto pola tog kineskog dresa gledam svaki dan kako romi po pijaci provlace po blatu i seljakaju sa kartona na karton za 200 kinti kumeeeeeee a ni oni nece da nose, pa sta reci dalje? dno covece dnooo :banghead::w00t:
Nije kopija:no:, dobija se uz original sat za svakodnevno nosenje:banghead:
Prilog 60829
Pa to stvarno nije kopija vec su ovi u Breitlingu dobre duše i daju ti taj drugi sat da ga prodas da bi povratio malo novca jer si preskupo platio original ili da ti ostane za rezervne delove ;)
ja stvarno ne znam ko je izmislio tu pricu o kopiji uz orginal al je stara 100 godina.kakva glupost strasno.
^Ma da, ta prica se jako dugo provlaci, to je ono sto nazivaju "Originalna replika" :banghead:
svasta ljudi izmisle.kupi covek sat od 5000 eura ili cak 50 000 a onda nosi fals sat a orginal cuva.strasno sta narod moze da poveruje.
kupujem fals poljot i slavu.ocu da cuvam ove orginal,sto je sigurno sigurno je.
Pa stvarno mi niste jasni, pa kad kupiš Mercedesa dobiješ Gilly (kako god sa se već piše) da ga izvoziš iz garaže kako se mečka ne bi izgrebala, potrošile gume, ....
E a sad jedan stvarno smešan - na dužini ove rečenice pozavideo bi mu i Ivo Andrić
Prilog 60839
kakav lonac, ovaj prolupao :D a ono za original i laznjak ma da :D ;) fora je koliko god bila stupidna prica neko ce se upecati nazalost...
On u stvari hoce da menja Seiko za lonac od 10 litara :congrats:
Biolozi i hemičari znaju da je organski živi svet baziran na ugljeniku, a ljubitelji SF među njima smatraju da je moguć svet zasnovan na silicijumu zbog relativne sličnosti ova dva elementa.(izvinite na dužem uvodu ali sam morao da vas uvedem u priču)
E ovaj buraz pored svega ostalog tvrdi da na satu ima kristalno organsko staklo :w00t: dakle staklo je vanzemaljskog porekla .
Zamislite kad dođe do grebanja sata vi ga ostavite da lepo zaraste i za nedelju dana ko nov
Prilog 61021