subliminalni utjecaj tv prodaja kanala...![]()
subliminalni utjecaj tv prodaja kanala...![]()
149 kn je trenutno negde oko 20 eura, zar ne ?
"Vecina drustva zna sta je amortizer, sta je gibanj, sta je obarac, snajperski nisan... samo ja znam kako oni rade, i samo ja konstantno ucenje o tome vidim kao normalno."
Longines Master Collection - Automatic - Kupindo.com (20941017)
"Morao bih da dodam, posto je sat kod mene vec par dana, da je pored sjajnog izgleda sata i MEHANIZAM FENOMENALAN , tacan , sa velikom energetskom rezervom."
Kako li samo utvrdi tu veliku energetsku rezervu na par dana.
Ili jos bolje: "KRUNA mog dosadanjeg rada! "
Poslednja ispravka: RUS (18.8.2014. u 21:23) Razlog: Dodata slika
Samo jedna molba za sve koji postavljaju oglase u ovoj temi, napravite screenshot i postavite sliku, posto u suprotnom kada oglas istekne, poruka nema nikakvog smisla.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Pazi "kruna dosadašnjeg rada"....kuda ide ovaj svet.
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Sin.er, sledeci put kada budes davao ovakvu bagatelu molim te da mi se unapred javis![]()
"Vecina drustva zna sta je amortizer, sta je gibanj, sta je obarac, snajperski nisan... samo ja znam kako oni rade, i samo ja konstantno ucenje o tome vidim kao normalno."
Neprobojno staklo.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Ljubitelji kada ovo ugledaju lijepo odu na wc šolju i povrate!
Pazi, ne da je neprobojno, nego je jos i "ne probojno"
Bookmarks sajtovi