Nick, koji su modeli seika u pitanju?
Nick, koji su modeli seika u pitanju?
IWC Inženjer. KLASIKA, čista:
![]()
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Slike satova koji mi se sviđaju ?
Vladan P-moja k'o lekcija
![]()
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Da se spustim malo na zemlju:
Tissot Le Locle:
Orient Star WZ0081FR:
Orient M-Force EL06001H
![]()
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Jedan od najepsih satova po meni:
Dobro znali smo Miki da nemas ukusa,dalje............
next year at this time I'll be a millionaire
SNZG07
SNKK41
![]()
JS Watch Co. Sif NART 1000m:
![]()
Pozz!!!Evo i mene malo,opet svrljah po gradu,otbanah,inače nwolf ono je seiko iz serije spirit i meni se mnooooogo svidjaju,a htedoh vam reći da sam iskoristio da malo bolje podledam i osmotrim onaj "ocrnjeni" TIMEX i sa moje strane,dakle,ima ih razni,digitalni,oni sa kompasom,obični klasični i po jedan sam sam probao,mislim da se prodavačica malo i nervirala al šta da joj radim,i nekako sam malo i smekšao a pogotovu kad sam probao timex expedition rugged field,znači toliko mi je lepo lego da sam se ja stvarno prijatno iznenadio i njegova cena od 6900din je perihvatljiva tako da ću ja do marta videti šta ću i kako ću,uglavnom evo slike sata i vel pozz svima!
![]()
Nick, ocrnjen, neocrnjen, to ne treba da te sputava ako ti se sat svidja.
Na kraju krajeva, ti ces da ga nosis.
Ja bih na primer rado uzeo jednog od ova dva (a mozda i oba)
Bookmarks sajtovi