@Araphel
Imamo isti ukus, kao da sam pravio izbor.![]()
@Araphel
Imamo isti ukus, kao da sam pravio izbor.![]()
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Ima ga po netu ispod 400€. Moram da vidim koliko je po radnjama kada se zaputim negde sledeći put. Pa sa pravim projekat.
Plot twist: čitam neku temu na WUS-u i iznenađen sam koliko ljudi ne gotivi ovaj dizajn. A meni je nešto naj, kada bi mi rekli da izaberem sat koji hoću, nevezano za cenu, to bi bio ovaj AP definitivno.
E zbog toga se o ukusima i ne raspravlja.Bilo bi puno manje nepotrebnih rasprava među ljudima. I, kada sam se već uključio u priču, da proširimo dve suprotstavljene grupe i trećom. Ja sam ravnodušan prema ovom satu. Objasniću. On je svakako lep u svojoj jednostavnosti, ali nekako se uklapa u mnoštvo drugih. Nedostaje mu nešto što će ga odmah, na prvi pogled i sa par metara udaljenosti izdvojiti. Da recimo sedim za istim stolom sa čovekom koji ga ima na ruci...(što je već samo po sebi teško moguće)...rekao bih u sebi: .ebote pa ovo je AP, a ja serendam kako mi je običan. Vidiš, ima u svemu tome, ako me razumeš, puno suptilne psihologije. Slično mi se kao slikaru desilo par puta pred slikom za koju nisam odmah znao čija je. Tada se zapitam: pa imaš li ti svoj ukus čoveče? Sve to mi je pomoglo da sada mirno i iskreno sledim samo sebe i ono što mi se sviđa bez obzira koliko to košta. Kao što si i ti rekao...nevezano za cenu to bi bio ovaj AP definitivno. Daj Bože da ti se želja ostvari. Izvini što sam se raspisao. Veliki pozdrav iz NS.
Poslednja ispravka: umbra (23.2.2016. u 22:16)
...požuri polako...
probao sam ga na ruci, baš taj klasični najlepši, meni se sviđa puno i mislim da ga dizajn izdvaja od drugih satova
obrada je verovatno nešto posebno kad toliko košta ali ja ne primećujem razlike u kvalitetu satova skupljih od par hiljada evra, sve iznad Rolex-a može da bude i 100x skuplje ali možda 3% ili 5% kvalitetnije i ne više od toga
Kod AP_a je definitivno crno-belo![]()
Dusane, upravo tako....ali ne moze mu se oduzeti pozicija koju zauzima kod bezvremenskih satova.
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Vintage diveri za dobro jutro
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Bookmarks sajtovi