Kako mi se svidja ova "mrcina"
Printable View
Kako mi se svidja ova "mrcina"
Ima još fanova tog sata, stvarno je :drool:
Bilo sedamsto puta, al' mi se SVIIIIDJAAAAAA.... (jes mozda malo i preskup, ali, ljubav je slepa) :D
Evo ih. Svi. :man_in_love:
Prilog 101409
Milane kupi Certinu, pa kad se zadovoljiš da jurim polovan od tebe, za novu mrka kapa za sada....:D
Ako uspes da ga nateras, vlajo, Certina je tvoja za cirka mesec - mesec i po (ukoliko Zmaj ognjeni satoman, nije promenio svoju rutinu) :D
Ha ha video sam par modela i nisu skupe ali ova ubija. 800 je eur. Mislim tu sam cenu video
Meslim da nisi ti to dobro video... trebalo bi da je otrpilike duplo skuplji od toga, barem ako pricamo o novom satu.
Video nov. Doduše 890 eur. Sa gumom. A plus metal oko 1000
Pa Milaćko, za takvu ti već rekoh na kafi (u žutoj kući), samo nije chrono....:P
A ta Baki je duplo jeftinija. I nju sam video
Evo ti Milane ta Certina u Bomaru DS Action nije losa cijena, jos uz neki popust.
Chrono je oko 1800
Imaju valjda dva modela ove obične (ne hrono) varijante, sa keramičkim i bez keramičkog bezela. Naravno, ako može keramika uvek je bolje, iskrzani bezel mi je uvek delovao dronjavo.
E to nisam vidio, koliko se meni cini sve ne hrono verzije imaju istu cijenu, ako moze neki link te verzije sa keramickim bezelom, to mi djeluje odlicno
Mislim izvinjavam se ali ne privlači me Certina baš puno. Ma da ovaj model je dobar. I ja sam kreten,ali bi opet za te pare nešto meni po meri. A sad sam bio u Bomaru ima taj plavi i čini mi se da je oko 86000 koliko se secam
I izgrebana mu je narukvica,je l si bio u Uscu,ja sam ga tamo probao?
Delta
A ova je sto sam pisao 1150 e
Kockasti bi mi mogao proci za puno skuplji sat. Mislim da sam našao moonphase satove, ako me ikad zasvrbi
Prilog 101495Prilog 101496
Prilog 101502
Simpa :)
Zadnjih par dana Orient star,Seiko :drool:
Prilog 101509 Prilog 101510 Prilog 101511 Prilog 101512
Svidja mi se nato...Omegin nato
Prilog 101529
ovo je meni čudo...čak je i relativno jeftin (oko 150 $) ali ih nema. rasprodani do 2015-e:
inače ovo:
Good Chinese Mechanical Watches/Direct From Hong Kong Workshop/$170
Universal Geneve Compax
Prilog 101569
McLaren i Zenith, odlicna kombinacija!
Prilog 101605
Ovaj El primero je moj ultimativni gral i kad bih morao birati jedan sat da zamijeni sve druge,to bi bio bas on.
Da mi ga je vidjeti uzivo...
Možda bi se razocarao
Prilog 101613Prilog 101614
Autodromo Prototipo Chronograph
EDIT:
Da dodam i Hamiltona...
Prilog 101615
Skinuh sa jednog foruma, šta reći...Prilog 101622Prilog 101623Prilog 101624
Grand seikoPrilog 101652Prilog 101653
cal.8605
Prilog 101655
Uh Vlajo gledao je, nosio je...ali je skupa. Mislim i previše skupa ali je prelepa.
Ja bi ovaj...i završio karijeru, za sina pa onda za njegovo dete, da vidim svojim ocima kako ga nose,a posle mogu da mrem. :))))
Ja bi ovaj...i završio karijeru, za sina pa onda za njegovo dete, da vidim svojim ocima kako ga nose,a posle mogu da mrem. :))))[/QUOTE]
Istina do istine:
Od ponedeljka pocinjem da ucim.
Sutra pocinjem da drzim dijetu.
Samo jos ovaj sat.
Lako moguće.....
Prilog 101714...........
Hmmm... Imam neki blag predosećaj da si ti Duše-sa-sekirom, horološki rusofil. :-D. Zaista ne znam sta me tačno tera da tako razmišljam ?!?! :-D
JOOOOOJ.... Nautilus! Savrsenstvo!
Da se ne lažemo, zmaju, zadrz'o bi se kod tebe cirka dva meseca :-D
Ha,ha... u ovoj temi se ja danas svadjam sam sa sobom :D
Maîtres du Temps Chapter Two Classique
http://www.naxomedia.com/w/pics/678/39241.jpg
Ovaj sat je ART DECO koliko i Chrysler Building, Talbot T150 Lago ili ovaj suludi Rolls-Royce Phantom III Labourdette Vutotal cabriolet :D
http://www.extravaganzi.com/wp-conte...drop-Coupe.jpg
Prilog 101734
Talbot je najbolji!
Klasika je uvek u modi!:D
Prilog 101780 Prilog 101781Prilog 101782