I kupio Omegu AquaTerra
Printable View
I kupio Omegu AquaTerra
....+1
To se ne prodaje,to se cuva za naslednika.
Da ali prosto mi izgled nije privlacan. Za vrednost ovog cuda verovatno je moguce kupiti neki dress Vacheron Constantin... eto ga za unucice odmah :)
Da ne bude zabune ovaj sat mi se NE SVIĐA.
Reč je o satu HUBLOT MASTERPIECE MP -05 “LaFerrari”.
Prilog 99768
Iskreno deluje mi kao težak "spontani pobačaj", moram dobro da operem oči sapunom i vodom ;) ne bi li se nekako oporavile od silne koncentracije ružnoće na ovom meraču vremena. Nešto najodvratnije ikad.
Više na blogu:
If It's Hip, It's Here: Gentlemen, Start Your Watches. Hublot's MP-05 "LaFerrari"
i video zapisu:
https://www.youtube.com/watch?v=TzXyjM5gdaM
Cena , sitnica? :D
fora je, meni deluje kao onaj pecat-datumar.....sa malo vise kombinacija :lol:
Jednom recju, strasno. Nema zelju ni da gledam video ni da znam koliko kosta.
V8 na ruci ! :D
Tehnicki, vrlo mi se dopada. Dizajnerski, spreman je za dno mutne Morave
Dizajnerski je tu tehniku teško(nemoguće) upakovati u obično kućište pa se dobije to što se dobije.
Uostalom,to nije serijski model nego čudo za pokazivanje.
Pod dizajnom podrazumevam izgled, a oblik kucista diktiraju inzenjeri koji su napravili ovo cudo. Kao tehnicko dostignuce svaka cast, ali je estetika meni izuzetno ruzna.
Vidim da trend "hipster" i "nosi sta volis", "budi razlicit" itekako uzima maha pa se na ulici vidjaju i ruzniji predmeti na mladima
Ma ovaj model bi se teško prepoznao kao sat da se ne nosi na ruci ali postoji gomila "klasičnih" satova koji su ružniji od ovog Hublota pa nikom ništa.
Npr. meni nema lijepog G Shock-a ali ga ipak nose milioni.
Meni se G-Shock ovako svidja ali nikako, ni pod tackom razno ne ide uz bilo kakvu odevnu kombinaciju osim trenerke. Tako kaze neki opsti kodeks muskog oblacenja. Isto je sa ovim Ferrarijem, samo sto on ni uz trenerke ne ide :)
Odosmo daleko, uvredicemo nekog od vlasnika G-Shocka...
U poslednje vreme ovaj baš pratim.
A Breitling dugogodisnja želja.
Ljubav na prvi pogled
Prilog 99819Prilog 99820Prilog 99821
Prilog 99948 :drool:
[emoji41] [emoji41] [emoji41]
Plavi Aquis :drool:
Prilog 100014
Orient ER2A004D
Prilog 100031
Prilog 100032
Prilog 100033
Prilog 100034
Citizen Grand Touring Sport Dive
marinemaster
Prilog 100189
Prilog 100207
Omega seamaster roulette
Festina chrono bike
Prilog 100218
Prilog 100219
Prelep je. Da li ga ima neko sa foruma?
SUMOOOO:man_in_love::drool:
Prilog 100223
Landeron (ETA 2824)
Prilog 100227
Uros GT, takve Bambino imas na KP...ako se ne varam-cena im je 150e. Pogledaj...
Sky bas ti hvala za sliku! Opasan sat!
Ima Neša.
Javi se Nešo, javi se Nešo...
Prilog 100230
Hvala Branko, video sam to ranije. Kad se preračunaš izađe toliko i da se naruči od preko... Javi se Nešo :-D
Bio ga probati i odusevio se. Barem sam odigrao nagradnu igru, tko zna, mozda ga i dobijem :)!Prilog 100297
BR126 Falcon
Prilog 100348
Meni se opasno svidjaju Deep blue satovi, a ne znam previse o njimaPrilog 100358Prilog 100359Prilog 100360Prilog 100361
Napisao je da je mali nezavisni proizvodjač. Cijena je pristojna. Izgleda super al mislim da ima i photoshopa, volio bih ih vidjeti uzivo.
Nisam imao konkretno te modele koji si postavio, ali sam imao DB Sea Diver 1K. Odlican i kvalitetan sat sa pristojnom cenom.
http://www.svetsatova.com/forum/f66/...l#.VEwZOsnERKo
Neki su sa etom a neki japanci. A i cijena varira do preko 1000€, tako mi se čini. Sto si ga prodao Rujo, nije ti legao?
Ma ja sam nesto umislio da je sat velik za mene, a zapravo nije bio. U svakom slucaju pokajao se sto sam ga prodao, ali zivot ide dalje, kao i satovi.:)