http://www.pohrani.com/f/D/lu/2u4lTQ7k/download.jpg
Printable View
Lep chronograph, bas bi mi seo:)Prilog 104289
Ima puno lepih satova koji mi se sviđaju,
ali realno van mog domašaja su, tako da gledam ono što mogu da priuštim :) .
http://www.dodaj.rs/t/A/ZQ/3I8FFeTq/1/p1020105.jpg
Posebno mi se dopada sun moon phase f-ja, iako znam da je totalno nepotrebna.
http://www.dodaj.rs/t/O/7F/3IknGROv/...5056b75a2f.jpg
@neznalica: moonphase komplikacija je i meni omiljena. Ne treba mi ni u naznakama, ali žarko je želim na nekom satu :-)
Meni je Orient jedan od omiljenih brendova. Zaista mnooogo muzike za dati novac...
Ko voli starovremenske satove i vojne satove ne može da se ne divi ovoj kolekciji.
Prilog 104494
Jooooj, zelenko nesrećo.... Nemam dovoljno lajkova :-D
^ Ma i da ih neko ne voli previse, potpuno je svejedno, kolekcija je za svaku pohvalu.
Anbeast, ne pomažu tu lajkovi, samo Lorazepam :lol:.
Prvo me WatchHunter "naceo" a onda Sky, "ubio" s ovim :drool:
Neke armije (npr. američka, britanska...) imaju dugu tradiciju kada su u pitanju vojni satovi kao i strogo definisane standarde koje su službeni satovi morali zadovoljiti i prema kojima su satovi i izrađivani. Druge armije su nabavljale satove gledajući šta je najbolje od onoga što se nudi na tržištu tj. civilima. Dakle u pitanju su komercijalni satovi, ako se može tako reći.
Na sledećoj fotografiji vidi se velik broj ronilačkih satova. Deluje kao da je fotografija napravljena na okupljanju ljubitelja ronilačkih satova. Ono što ta fotografija ne pokazuje to je da su su u pitanju službeno izdavani vojni ronilački satovi Italijanske mornarice.Dakle, satovi za koje se smatralo, da među onim što se nudi na tržištu, imaju najbolji odnos cene i kvaliteta. Kao što se vidi preovlađuju Squale kućišta a među njima Squale satovi, Breil sa Squale kućištima, zatim Citizen...
Ovakav prizor je redak za videti pa makar bila i fotografija.
Prilog 104500
Ovi satovi su retki, ako ih nekada i nađete pitanje je u kakvom će stanju biti. Ovi satovi su bili alat te su tako i tretirani. Uostalom sam autor fotografije kaže da nikada nije video nenošen (nos) sat italijanske mornarice.
The Dive Watch Connection • View topic - Italian Navy Frogmen and Deep Divers watches
Kuku sky, sta mi radis!!!! :crying:
Ulepsao si mi vece sa ovim linkom Sky,legendo.:congrats:
Novi Bambino. Lajkam jednostavnost. Da je samo jos prozor datuma u istoj boji (kad ga vec mora biti), a i na duzin i minutne kazaljke su prištedili... Vjerojatno bi me to smetalo na duge staze.
Prilog 104529
Ovaj novi Bambino je savršen! Meni mnogo lepši od prethodna dva modela...Retro 300 %...
Cek pa ovo mu dodje Bambino Mk. III? Prvi ima markere, drugi rimske brojeve, i ovo dodje aktuelni?
Tako je Uroše.
Inače lepa mi je ova plava boja brojčanika na novom Bambinu. Kazaljke mi se ne dopadaju. Lepše su mi one sa prve generacije Bambina.
Kada vec Vlajo pomenu...Moram da proinam da meni nista nije jasno oko ove bulove. Nisam se preterano ni bavio, ali meni ta situacija izgleda kao ono DOXA kvarcni sat od 200e i legendarne dokse. Mislim da te fabrike nemaju veze jedna sa drugom...
Tako mi i ovo izgleda, Bulova (citizenova), Bulova AccuSwiss, Bulova Accutron, Accutron II... Da li su to serije, ili nekakvi podbrendovi...da li se neko bavio time, mozda?
Prilog 104579
Jedno od zanimljivijih pakovanja (kutija) što videh u poslednje vreme... A i sat nije za baciti...:)
Pakovali su još neke modele u toj varijanti, Citizenovi dajveri su pravi radni satovi, izdržljivi, pouzdani, Orcu ne mogu da prežalim...
23jewels,
Sve je to Bulova.
Nešto mi se u poslednje vreme sviđaju ovi starovremenski Seiko modeli sa kvadratnim hronografima...
Automatik 6138 Kakume
Prilog 104628
Kvarc V657
Prilog 104629
Prilog 104630
Kockica Japan Made:thumbup:
Prilog 104750 Prilog 104751 Prilog 104752
meni nesto ovaj ne da mira vec jedno par meseci
Prilog 104753
Odlican sat!!! Malo je komplikovaniji za stelovanje!!!
Verujem da je, ali imam i ja godina i kila pa cu se po'rvati s njim :D
Da li je neko uspeo da prebroji koliko ima satova na slici ??! :blink: Zavrtelo mi se u glavi sto od brojanja, sto od prizora. Ne vazim za one sklone da maknu nesto, ali ovo je pravo iskusenje ! Kazu odoleti iskusenju je prava mera karaktera. Nisam karakter !!! :drool:
Lep, lep sat ! A i skup !!! :congrats:
Prilog 104763Sat koji se meni svidja, sat koji bih pre stavio na ruku nego Rolex Submariner.
Prilog 104761
Zaljubi se i ja :)
Mnogo dobar ;). Jos ako se bezel ne grebe pa je ta crna boja postojana...
Ne bi trebalo da se grebe, ipak kosta oko 4.000,00 $ !!! :D
GW5000 ima poklopac mehanizma na zavrtanje!? Damn! 👍
Tudor je bombon ali je unutra još ljepši i koliko je meni poznato,jedina Eta 2824 sa Kif antišok zaštitom.
Za te pare treba i decu da vodi u skolu. A ne vodi :D.
Grebu se i daleko skuplji satovi...
Inace Pelagos ima keramicki umetak na bezelu, pa je njega tesko izgrebati.
HADzI u pravu si, jos od Hydronauta II
Bas mi se svidja ovaj novi Seiko, odlican sat.:man_in_love:
Prilog 104797